Bring Me The Horizon predstavljajo “Obey” (ft. Yungblud) video!

foto: BRING ME THE HORIZON 2020
0 20

Bring Me The Horizon so združili moči z raperjem Yungblud-om in posneli nov single Obey, ki ga spremlja odličen video. Ogledate si ga lahko spodaj.

Video in single sta nova v seriji napovedanih samostojnih EP singlov, ki jih namerava izdati skupina, doma iz britanskega Sheffielda. V videu upravljata vokalist skupine Bring Me The Horizon Oli Sykes in Yungblud vsak svojega orjaškega robota. Sprva se soočita v krutem medsebojnem obračunu, vendar pa ju pretep nepričakovano zbliža in robota se zaljubita drug v drugega.

“Sami sebe sprejemamo kot svobodne, vendar pa nas obdajajo nevidne verige, s katerimi smo kontrolirani na več načinov, med njimi tudi na takšne, ki nam sploh niso po godu,” pravi Sykes o videu in nadaljuje: “Razlagajo nam, kako naj živimo z nasmehom na obrazu, kako je vse sranje pravzaprav dobra stvar in kako so tragični rezultati statističnih izračunov nepomembni … To je dejansko čuden svet”.

Yungblud dodaja: “Govorijo nam, naj se prilagajamo povsem preživeti ideji, s katero se danes ne moremo poistovetiti ali je razumeti. Učijo nas konfrontacij drug proti drugemu, da se borimo proti drugačnosti, namesto da bi to presegli in slavili v naših medsebojnih različnostih. Skušajo nas razdvojevati, zato da nas s tem slabijo. Roboti sledijo robotom, ker ne čutijo ničesar.”

“Ne vidijo pa, da nam drugačnost pomeni,  da si svoboden in da je svet ljubezni in enakosti tisti svet, katerega del želimo biti tudi mi. Prerasli bomo svet sovraštva in diverzij. Borili se bomo za naš svet. NE bomo ubogali!” dodaja Yungblud.


Bring Me The Horizon – Obey (feat. Yungblud), uradni video

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki