Bullet For My Valentine predstavljajo video in single “Parasite”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2019
0 63

Bullet For My Valentine so izdali novi video in single za skladbo Parasite. Gre za novo skladbo, ki se bo nahajala na prihajajočem studijskem albumu velških metal(core) ikon z naslovom “Bullet For My Valentine”. V juniju je skupina že predstavila prvi single za skladbo Knives. Obe skladbi lahko preverite spodaj.

Album “Bullet For My Valentine”, ki bo skupno sedmi album skupine, bo izšel 22. 10. 2021 pri založbi Spinefarm /Search & Destroy.

“Za ‘Parasite’, smo želeli skladbo ki ‘para’,” pravi režiser videa Fiona Garden in nadaljuje: “Intenziteta in vrtoglava narava skladbe ruši vsevprek in izžareva vrhunsko izvedbo ter vitalnost. Svoje so prispevale tudi oslepljujoče luči ter fenomenalen prispevek oblikovalca Carla Addyja. Med snemanjem tega videa so ostale vse kobilice nepoškodovane.”

Bullet For My Valentine dodajajo: “‘Parasite’ je absolutni srboritež od začetka do konca!!! To je z lahkoto ‘najgrša’ skladba, ki smo jo kdaj koli napisali. Zelo smo navdušeni, da je single z videom naposled zunaj.”

Naslednik albuma “Gravity” (2018) definira po Tuckovih besedah novo ero skupine.

Seznam skladb na Bullet For My Valentine se glasi:
1. Parasite
2. Knives
3. My Reverie
4. No Happy Ever After
5. Can’t Escape The Waves
6. Bastards
7. Rainbow Veins
8. Shatter
9. Paralysed
10. Death By A Thousand Cuts

Na fotografiji: Matthew “Matt” Tuck med nastopom Bullet For My Valentine 1. 4. 2019, v ljubljanskem CUK Kino Šiška (RockLine fotoarhiv 2006-2021, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki