Cannibal Corpse predstavljajo video in single “Summoned For Sacrifice”

foto: Alex Morgan 2023
0 41

Cannibal Corpse, floridski veterani death metala, napovedujejo svoj 16. studijski album “Chaos Horrific”, ki bo izšel 22. 9. 2023, pri založbi Metal Blade Records.

Cannibal Corpse ostajajo od leta 1988 na pročelju death metala. Velike starešine ene od ekstremnih žanrskih vej metala se v vseh letih delovanja niso mnogo spremenili, njihovo brezobzirno brutalno glasbeno naravo, pa je potrdil tudi zadnji album “Violence Unimagined”, ki je izšel leta 2021.

V letošnjem letu praznuje skupina 35. let delovanja! Že s prvim singlom Blood Blind (lahko ga preverite spodaj), ki je izšel v juniju, so Cannibal Corpse jasno potrdili, da kanibalska sla skupine še v ničemer ne kopni.

Spodaj pa je tudi drugi single s prihajajočega albuma Summoned For Sacrifice, s katerim se skupina pridno drži svojih postulatov razteleševanja.

Tudi najnovejši studijski album je produciral Eric Rutan, in sicer v svojem floridskem studiu Mana. Do tega dne je Rutan tako produciral šest studijskih albumov skupine, prvega med njimi “Kill” leta 2006. Je pa “Chaos Horrific” drugi studijski album Erica Rutana, ki ga je možakar produciral v funkciji polnopravno pridruženega člana skupine v kateri igra od leta 2020 kitaro.

Album “Chaos Horrific” lahko že prednaročite.

Seznam skladb na “Chaos Horrific” se glasi:
1. Overlords Of Violence
2. Frenzied Feeding
3. Summoned For Sacrifice
4. Blood Blind
5. Vengeful Invasion
6. Chaos Horrific
7. Fracture And Refracture
8. Pitchfork Impalement
9. Pestilential Rictus
10. Drain You Empty

Cannibal Corpse so:
George ‘Corpsegrinder’ Fisher – vokal
Alex Webster – bas kitara
Rob Barrett – kitara
Erik Rutan – kitara
Paul Mazurkiewicz – bobni


Cannibal Corpse – “Chaos Horrific” (Metal Blade Records, 2023)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki