Chez Kane predstavlja novi video in single “Better Than Love”

Frontiers Music Srl. 2021
0 55

Chez Kane, talentirana britanska rock pevka, ki je pred leti prepevala s svojima dvema sestrama v formaciji Kane’d – leta 2009 so na klubskem koncertu v Ronkah pri Trstu odprle večer za ameriške AOR/melodičnorockovske ikone House of Lords, predstavlja novi single za skladbo Better Than Love, ki jo spremlja tudi video (spodaj).

Chez Kane je že v letošnjem februarju predstavila single Rocket on the Radio (spodaj). Obe skladbi se bosta nahajali na prihajajočem studijskem prvencu pevke, ki ga je poimenovala kar s “Chez Kane”. Ta bo izšel 12. 3. 2021 pri italijanski založbi Frontiers Music Srl.

Album “Chez Kane” pa nikdar ne bi ugledal luči sveta brez sodelovanja producenta Dannyja Rexona, sicer gonilne sile švedskih glam rock in glam metal revitalistov Crazy Lixx. Rexon je imel že lep čas v glavi idejo, da ustvari album, ki bo pisan na kožo rock pevki. Torej kar lahko pričakujete na albumu “Chez Kane”, je pristop skladanja, ki izhaja iz Rexonovega udejstvovanja v skupini Crazy Lixx, le da je to pot podrejeno in prilagojeno vse ženskemu rock vokalu. Rexon je povedal, da takšne albume, na katerih je ženski rock vokal v središču pozornosti, močno pogreša, saj je na sceni trilijon mnogih skupin, v katerih prednjačijo moški vokali, večkrat pa se pozablja na čase osemdesetih let, ko so mešale štrene radijskih hit lestvic pevke Lee Aaron, Lita Ford in Robin Beck.

Rexon je produciral album v studiu Brick Wall, za miks in masterizacijo je poskrbel Eric Mårtensson v studiu Blowout Productions. Vso glasbo je skomponiral, aranžiral in odigral Danny Rexon.

Rexxon dodaja: “Če ste ljubitelj Lee Aaron, Vixen, Saraya, Chrissy Steele, in Lite Ford, ne boste mnogo zgrešili s Chez Kane albumom.”

Seznam skladb na “Chez Kane” albumu:
1. Better Than Love
2. All Of It
3. Rocket On The Radio
4. Get It On
5. Too Late For Love
6. Defender Of The Heart
7. Ball N’ Chain
8. Midnight Rendezvous
9. Die In The Name Of Love
10. Dead End Street


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki