Ronnie Atkins (Pretty Maids) predstavlja video za single “Picture Yourself”

FRONTIERS MUSIC SRL. 2021
0 32

Ronnie Atkins, znan kot prvo grlo znamenitih danskih hardrockerjev Pretty Maids, predstavlja nov single za skladbo Picture Yourself, ki ga spremlja tudi video. Preverite ga lahko spodaj.

Skladba Picture Yourself bo uvrščena na prihajajoči samostojni studijski album Ronnieja Atkinsa z istim naslovom, ki je izšel danes, 12. 3. 2021, pri italijanski založbi Frontiers Music Srl.

“Če sem iskren, nisem načrtoval samostojnega albuma, a me je do tega privedla kopica dogodkov, ki je v zadnjem obdobju krojila moje življenje, še posebno pa se to nanaša na moje zdravstveno stanje,” pripoveduje Ronnie.

Kot je znano, so 56-letnemu Atkinsu leta 2019 odkrli raka na pljučih. Do jeseni istega leta je bil na 33 obsevanjih in  štirih kemoterapijag, po katerih so mu zdravniki dejali, da je rak ozdravljen. Žal, je oktobra 2020 Atkins sporočil, da se je rak znova pojavil.

Ronnie se je tako povezal s Pretty Maids tovarišem – švedskim producentom in multi-instrumentalistom Chrisom Laneyem, s katerim sta pričela ustvarjati material za solo album. Za miks in masterizacijo zvoka sta izbrala Jacoba Hansena, na albumu pa je sodelovala kopica glasbenih gostov: Allan Sørensen, Morten Sandager, Pontus Egberg, Pontus Norgren, Kee Marcello, Olliver Hartmann, John Berg, Anders Ringman, Linnea Vikström Egg in Björn Strid.

Seznam skladb na albumu “One Shot” se glasi:
01. Real
02. Scorpio
03. One Shot
04. Subjugated
05. Frequency Of Love
06. Before The Rise Of An Empire
07. Miles Away
08. Picture Yourself
09. I Prophesize
10. One By One
11. When Dreams Are Not Enough

Glasbeniki na albumu:
Ronnie Atkins – vokal
Chris Laney – ritem kitara, klaviature, spremljevalni vokal
Allan Sørensen – bobni
Morten Sandager – klaviature
Pontus Egberg – bas kitara

Anders Ringman – akustična kitara
Pontus Norgren, Kee Marcello, Olliver Hartmann, John Berg, Chris Laney – kitarske solaže
 Chris Laney, Linnea Vikström Egg, Olliver Hartmann, Björn Strid – spremljevalni vokali


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki