Clutch pripravljajo vinilni zaboj “The Obelisk”!

foto: TINA RUS 2018
0 57

Clutch, ameriški stoner rockerji, pripravljajo poseben zaboj poln vinilnih plošč z nazivom “The Obelisk”. Zaboj bo dosegel prodajna mesta na soboto 24. 10. 2020, v sozvočju z vsakoletnim dnevom prodaje plošč (“Record Store Day”). V zaboju se bodo nahajale vse vinilne izdaje, ki so jih Clutch izdali pri svoji založbi Weathermaker Music.

V zaboju bo šest dvojnih LP-jev, trije dvanajstinčni LP-ji in trije dvanajstinčni slikovni LP-ji, ki bodo vloženi v prelep ovoj. Natis je omejen na vsega 2.000 kopij za celotni svet.

Vsebina zaboja “The Obelisk”:
“Full Fathom Five” (2xLP)
“Live At The Googolplex” (Picture Disc)
“Jam Room” (Picture Disc)
“Pitchfork & Lost Needles” (Picture Disc)
“La Curandera”
“Strange Cousins From The West” (2xLP)
“Blast Tyrant” (2xLP)
“Robot Hive/Exodus” (2xLP)
“From Beale Street To Oblivion” (2xLP)
“Earth Rocker”
“Psychic Warfare”
“Book Of Bad Decisions” (2xLP)

Mednarodni dan prodaje plošč “Record Store Day” je namenjen počastitvi fizičnim nosilcem glasbe. Pri tem sodeluje veliko različnih trgovin z glasbo po celem svetu, ki jih lahko izbrskate na #RSD20, ali preverite na sledeči povezavi: www.recordstoreday.com.

Na fotografiji: Vokalist Neil Fallon med nastopom Clutch 9. 12. 2018, v zagrebški Tvornici Kulture (Hrvaška) – RockLine fotoarhiv 2006-2020 (foto: Tina Rus, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki