CoreLeoni predstavljajo koncertni video Gotthard priredbe “Sister Moon”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2018
0 30

Švicarski hard rockerji CoreLeoni predstavljajo koncertni video in single Sister Moon, ki ga lahko preverite spodaj.

Gre za drugi koncertni single s prihajajočega koncertnega dokumenta oziroma albuma skupine z naslovom “Alive”, ki bo izšel 27. oktobra pri založbi Metalville Records.

Album “Alive” lahko že prednaročite.

S to koncertno različico klasike Gotthard, ki prekipeva od čiste rock’n’roll energije, predstavljajo CoreLeoni oboževalcem predstavljajo košček koncertne turneje imenovane Rock Generation Tour, ki je potekala skozi lanski marec v Evropi in od koder izvira tudi material na albumu “Alive”.

Material na koncertnem dokumentu “Alive” je sledeč:
1. Il Padrino
2. Higher
3. Standing In The Light
4. Downtown
5. Fist In Your Face
6. Let Life Begin Tonight
7. Purple Dynamite
8. All I Care For
9. Angel
10. Firedance
11. Mountain Mama
12. Sister Moon
13. All We Are
14. Here Comes The Heat

CoreLeoni imajo potrjene datume zimske turneje za prihodnje leto na kateri se bodo skozi januar 2024 mudili na koncertih, ki pa so locirani pretežno na nemška prizorišča. Sloveniji najbliže nastopijo 25. 1. 2024 v Augsburgu (Spectrum).

Na fotografiji: Kitarista Leo Leoni in Igor Gianola med nastopom zasedbe CoreLeoni 13. 7. 2018 v sklopu drugega dne festivala Bang Your Head!!! v nemškem Balingenu (RockLine fotoarhiv 2006-2023, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega dne festivala lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki