Cosmograf predstavljajo video “I Stick To You”

COSMOGRAF 2021
0 16

Comsograf – britanski progresivni rockerji-, napovedujejo izid svojega novega studijskega albuma “Rattrapante”.

Vsled njegove promocije predstavljajo prvi video in single za skladbo I Stick to You v katerem gostuje z vokalom pevka Chrissy Mostyn. Prisluhnete ji lahko spodaj.

Skupno osmi studijski album skupine bo izšel pri založbi Gravity Dream Music 26. 3. 2021. Spodaj je že na voljo vrhunska naslovnica albuma.

Na albumu bo pet skladb, ki črpajo navdih v človeških interakcijah s časom. “Čas merimo, obenem pa ga precej več tudi izgubljamo. Čas definira naš obstoj in kreira spomine”, pravi šef skupine Cosmograf Robin Armstrong.

“Ideja za album izhaja iz mojega ukvarjanja z mehanskimi urami. Beseda “Rattrapante” izhaja iz francoskega jezika in pomeni “ponovno zajetje”. Kronograf, ki “ponovno ujame čas” lahko simultano meri čas dvema dogodkoma, kot sta vmesni čas in končni čas. Beseda “Rattrapante” deluje kot briljantna metafora, za našo lastno interakcijo s časom,” razglablja dalje Armstrong.

Na albumu “Rattrapante” se pojavlja kot posebna gostja Chrissy Mostyn iz zasedbe The Blackheart Orchestra in sicer na skladbi “I Stick To You”. Chrissy je po Robinovih besedah v tej skladbi, ki pripoveduje o mitu prekletstva nesmrtnosti, še posebej intenzivno pričarala mračni kontrast. Na albumu sodelujeta tudi bobnar Kyle Fenton in umetnik Tommy McNally, ki je prispeval posamezne naracije.

“Rattrapante” bo torej izšel pri založbi Gravity Dream Music. Dostopen bo v več formatih: CD, vinil in digitalno.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki