Creye predsavljajo single “Broken Highway” in video!

Frontiers Music Srl. 2020
0 15


Creye, švedski melodičnorockovski revitalisti, predstavljajo single in video za skladbo “Broken Highway”, ki ga lahko v celoti predvajate spodaj.

Skladba “Broken Highway” izhaja iz pravkar izdanega in skupno drugega studijskega albuma skupine z naslovom “II”, ki je izšel 22. 1. 2021 pri italijanski založbi Frontiers Music Srl.

Creye je leta 2015 ustanovil Andreas Gullstrand, skupina pa je sklenila pogodbo z založbo Frontiers Music Srl. leta 2017, potem ko je A&R osebje prisluhnilo EP-ju “Straight To The Top”, nad vsebino katerega ni skrivala navdušenja. Ob koncu leta 2018 so Creye tako izdali prvenec “Creye”, kmalu zatem pa uradno potrdili članstvo novega pevca v svojih vrstah, ki je tako postal August Rauer.

Leto 2019 so Creye preživeli pretežno na koncertnih odrih domače Švedske, pa tudi preostalega dela evropske celine. V letošnjem letu so se vrnili v studio trdno odločeni, da presežejo prvenec “Creye” in dostavijo še bolj koheziven, raznolik in zrel studijski naslednik.

Če so vam všeč skupine Work of Art, Art Nation, One Desire in H.E.A.T., potem vam bodo Creye zagotovo pisano na kožo. Creye bodo v prihodnjem letu odrinili na koncertno pot. Seveda takoj, ko bo to mogoče in se situacija povezana z novim korona virusom umiri.

Creye so:
August Rauer – vokal
Andreas Gullstrand – kitara
Fredrik Joakimsson – kitara
Joel Selsfors – klaviature
Gustaf Örsta – bas kitara
Arvid Filipsson – bobni

Koristne povezave:
http://www.facebook.com/creyesweden 
http://www.instagram.com/creyesweden/
http://www.creyesweden.com/


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki