Cryptosis predstavljajo single “Master Of Life”

Cryptosis 2023 (press/promo)
0 10

Cryptosis, nizozemski progresivni death/thrash metalci, napovedujejo EP z naslovom “The Silent Call”, ki je napovedan za 1. 12 2023. Novi EP je naslednik studijskega prvenca skupine “Bionic Swarm” iz leta 2021.

Spodaj lahko preverite single Master Of Life, ki izhaja iz novega EP-ja. Cryptosis so izid novega EP-ja najavili pred časom z naslovnim singlom. Naslovni single je opremljen tudi z videom, ki so ga ustvarili pri F/53.

EP “The Silent Call” je že dostopen v digitalnem formatu!

Ob povsem sveži novi avtorski skladbi EP-ja, se bo na novem dokumentu znašla tudi skladba Master Of Life. Gre za neizdano skladbo posneto leta 2021, to je v času snemanja studijskega prvenca. Obenem bosta na EP dodani koncertni verziji skladb Prospect Of Immortality in Transcendence, ki izvirata iz nastopa skupine v grških Atenah novembra leta 2022 (med zadnjo evropsko turnejo skupine).

Seznam skladb na EP-ju”:
1. The Silent Call
2. Master Of Life
3. Prospect Of Immortality (Live In Athens)
4. Transcendence (Live In Athens)

Cryptosis se v prihodnji pomladi odpravljajo na skupno evropsko turnejo z zasedbama Cynic in Obscura. V sklopu datumov te nove turneje, se bodo 24. 3 .2024 zglasili tudi v Ljubljanskem Orto Baru.

Več o Cryptosis:
https://www.facebook.com/CryptosisNL


Cryptosis – “The Silent Call” (EP, 2023)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki