Gotus predstavljajo video in single “Take Me To The Mountain”

Frontiers Music Srl. 2023
0 17

Gotus, nova švicarska hard rock formacija, v kateri sodeluje z vokalom čilski vokalist Ronnie Romero, predstavlja single Take Me To The Mountain, ki je posnet tudi z uradnim glasbenim videom.

Video lahko pogledate spodaj.

Novi single bo uvrščen na studijski prvenec skupine z istoimenskim naslovom “Gotus”, ki bo izšel 19. 1. 2024 pri italijanski založbi Frontiers Music Srl.

Album “Gotus” lahko že prednaročite,

Gotus so novi varovanci italijanske založbe Frontiers Music Srl., ki ima z Gotus zagotovo zanimive načrte v bližnji prhodnosti, kvintet pa zastopajo ob Romeru na vokalu še: Krokus in nekdanji Asia kitarist Armand “Mandy” Meyer (sodeloval je tudi z Unisonic in Gotthard), bobnar Patrick Aeby, Mandyjev Krokus tovariš in basist Tony “TC” Castell (tudi Crystal Ball) in klaviaturist Alain Guy.

Gotus so bili ustanovljeni potem, ko sta se leta 2019 sestala Armand “Mandy” Meyer in Pat Aeby na debati o možnem sodelovanju. Za pevca je bil takrat izbran hrvaški ‘wunderkind’ Dino Jelusick (Jelusick, Whitesnake, Michael Romeo, Animal Drive, Trans Siberian Orchestra, Dirty Shirley), na telefonske pozive in vabila pa sta se odzvala še basist Tony Castell (Krokus, Crystal Ball) in Alain Guy, Hammondist, pianist, klaviaturist in igralec.

Skupina je pred tem objavila že singla za skladbo Fallen Angel, pred tremi leti pa tudi single Souls Alive – v verziji z Dino Jelusićem na vokalu, ki pa ga na albumu ne bo.

Dina Jelusicka je kasneje v skupini nadomestil Ronnie Romero (Ritchie Blackmore’s Rainbow, The Michael Schenker Group, Lords of Black, The Ferrymen, Sunstorm, Elegant Weapons).

Album “Gotus” so producirali Alessandro Del Vecchio, Patrick Aeby in Mandy Meyer.

Seznam skladb na albumu “Gotus” se glasi:
1 Take Me To The Mountain
2 Beware Of The Fire
3 Love Will Find Its Way
4 Undercover
5 Weekend Warriors
6 Children Of The Night
7 When The Rain Comes
8 Without Your Love
9 What Comes Around Goes Around
10 Reason To Live
11 On The Dawn Of Tomorrow

Facebook: https://www.facebook.com/gotusmusic
Instagram: https://www.instagram.com/gotusmusic


Gotus – “Gotus” (Frontiers Music Srl., 2024)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki