Cyhra napovedali nov album

0 62

Cyhra, skupina ki jo sestavljajo pevec Jake E (ex-Amaranthe), kitarist Jesper Strömblad (ex-In Flames), kitarist Euge Valovirta (ex-Shining) in bobnar Alex Landenburg (Luca Truilli’s Rhapsody), bo 15. novembra, pri založbi Nuclear Blast, izdala svoj drugi studijski album ‘No Halos In Hell’.

Uradni video za prvi single z nove plošče, ‘Out Of My Life’, je režiral slavni švedski “video” režiser Patric Ullaeus.

Seznam skladb:
1. Out of My Life
2. No Halos In Hell
3. Battle From Within
4. I Am The One
5. By Bye Forever
6. Dreams Gone Wrong
7. Lost In Time
8. Kings Tonight
9. I Had Your Back
10. Blood Brothers
11. Hit Me
12. Man of Eternal Rain

Bonus CD, ki se bo nahajal v omejeni digipak nakladi, bo vseboval dodatnih šest skladb, od katerih bodo tri ekskluzivne akustične različice.

O procesu ustvarjanja je Jake E povedal: “Začelo se je tako, da sva se z Jesperjem usedla in začela ustvarjati temelje za skladbe. Potem se nama je pridružil Euge z tono idej in nato smo pridružili še Alexa. Stvari smo si podajali med seboj, tako da je tokrat bilo ustvarjanje na vseh nas. Vsi smo bili udeležni tako pri ustvarjanju glasbe kot tudi pisanju besedil.”

Cyhra se bodo sredi novembra odpravili na evropsko turnejo, skupaj z Battle Beast – le-ta se bo pričela 15. novembra na Švedskem.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki