DarWin predstavljajo video “Hulks & Heroes”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2015
0 45

DarWin, super progresivnorockovska senzacija, ki jo zastopajo Simon Phillips, Mohini Dey, Greg Howe, Derek Sherinian in Matt Bissonette, so 7. 6. 2024 izdali nov studijski album “Five Steps On The Sun”.

Skupina je na svoj You Tube kanal naložila svež video za single Hulks & Heroes, ki izhaja iz albuma “Five Steps On The Sun.

Spodaj lahko najdete tudi drugi single in video z novega studijskega albuma za skladbo One Step On The Sun. Skupine je pred časom najavila novi album s prvim singlom (in videom) za skladbo Be That Man. Izid albuma je skupina pospremila z naslovnim singom.

Album “Five Steps On The Sun” lahko že naročite.

Seznam skladb na albumu “Five Steps On The Sun” je sledeč:
1. Soul Police
2. Inside This Zoo
3. Be That Man
4. One Step On The Sun
5. Five Steps On The Sun
6. The Sun
7. Imitation Suede
8. Seasons Of A Life
9. Hulks & Heroes
10. What Do We Know

Na fotografiji: Simon Phillips med nastopom Protocol III., 11. 5. 2015, na zagrebškem prizorišču Green Gold Club (RockLine fotoarhiv 2006-2024, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!


DarWin – “Five Steps On The Sun” (2024)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki