Dave Lombardo napoveduje samostojni studijski album!

foto: Scott Dudelson (via Getty Images)
0 27

Dave Lombardo, znameniti bobnarski velemojster, je v življenju preizkusil marsikaj. A po devetih studijskih albumih posnetih s Slayer, vseh letih v katerih je s svojim delovanjem skozi osemdeseta prispeval k postavljanju in oblikovanju novega metalskega žanra na noge, sodelovanju ‘skoraj z vsemi’ – od Mr Bungle, Testament, Suicide Silence, do Annihilator (našteti so le nekateri), se možakar odloča izdati svoj prvi samostojni studijski album.

Album “Rites Of Percussion” bo izšel 5. 5. 2023 pri Ipecac Recordings. Lombardo se je na svojem prvencu fokusiral na jezik bobnov in ekspresijo čustev. Album, za katerega mu je že leta 1998 dal idejo Mike Patton, je produciral sam, nanj pa je vpel kup najrazličnejših instrumentov, vse od: orjaškega koncertnega bas bobna, do timpanov, klasičnega klavirja, gruče najrazličnejših tolkal in ‘šejkerjev’ (vključno s karibskimi maraki, kitajskimi in simfoničnimi gongi), do bobnov, ki so jih uporabljali ameriški staroselci, kongov, bongov, batasa, djemb, ibosa, darbukov, lesenih blokov, oktobanov, kahonov in seveda činel. Vse to se prepleta na 13. skladbah njegovega prvenca.

Spodaj lahko preverite prvi single s prvenca “Rites Of Percussion” za skladbo Journey Of The Host.

Album “Rites Of Percussion” lahko že prednaročite.

Seznam skladb na albumu “Rites Of Percussion” se glasi:
1. Initiatory Madness
2. Separation from the Sacred
3. Inner Sanctum
4. Journey of the Host
5. Maunder in Liminality
6. Despojo
7. Interfearium
8. Blood Let
9. Warpath
10. Guerrero
11. Vicissitude
12. Omiero
13. Animismo

Več o Davu Lombardu:
https://www.instagram.com/davelombardo
https://www.facebook.com/thedavelombardo
https://www.twitter.com/thedavelombardo


Dave Lombardo – “Rites Of Percussion” (Ipecac Recordings, 2023)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki