Deep Purple predstavljajo “Man Alive” single in video!

0 126

Deep Purple, nezlomljivi pradedje heavy metala in ena najbolj vplivnih zasedb rockovskega pionirstva vseh časov, bodo 07.08.2020 izdali pri založbi earMUSIC svoj novi studijski album z naslovom “Whoosh!”.

Potem, ko so Deep Purple v letošnjem marcu vsled promocijskih aktivnosti vezanih na novi album že predstavili video in single za novo skladbo Throw My Bones, predstavlja legendarni kvintet tudi video in single za skladbo “Man Alive”, ki ga lahko predvajate spodaj!

Še več. Očitno je “dolgo slovo” dejansko iz uradnega zagotovila skupine, da se bo po albumu “Infinite” dejansko upokojila, postalo dejstvo. Slovo bo dolgo in bend se torej ne bo upokojil, pač pa snemal novo glasbo in še naprej veliko koncertiral.

Novi album “Whoosh!” bo skupno 21. studijski album legendarnih rockovskih očkov, za njegovo produkcijo pa je znova poskrbel Bob Ezrin (Kiss, Alice Cooper, Pink Floyd), ki je pred tem z Deep Purple sodeloval na albumih “Now What!?” (2013) in “Infinite” (2017).

“Whoosh!” bo dostopen v formatih CD +DVD mediabook (vključno z enournim dokumentarcem oziroma razpravo Rogerja Gloverja in Boba Ezrina o novem albumu), prav tako pa bo nanj vključen tudi prvič celotni nastop skupine s festivala Hellfest 2017, nadalje bo album dostopen tudi kot dvojni vinil (z DVD-jem), kot količinsko omejeni zaboj in seveda na digitalnih platformah.

“Vključili smo vse, kar je potrebno, da je lahko skupina, skupaj z Bobom Ezrinom, v vsem dobre volje. Od nekdaj smo uživali v ustvarjanju glasbe ter v dejstvu izjemnega luksuza, ki ga imamo, da nas spremlja tako lojalna in predana publika”, dodaja kitarist Steve Morse.

Seznam skladb na “Whoosh!” (spodaj se nahaja naslovnica albuma) se glasi:
01. Throw My Bones
02. Drop The Weapon
03. We’re All The Same In The Dark
04. Nothing At All
05. No Need To Shout
06. Step By Step
07. What The What
08. The Long Way Round
09. The Power Of The Moon
10. Remission Possible
11. Man Alive
12. And The Address
13. Dancing In My Sleep

Na fotografiji: Basist Roger Glover med nastopom Deep Purple, dne 01.12.2019, v avstrijskem Celovcu (RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!


Deep Purple – Man Alive (uradni video)
Deep Purple – Throw My Bones (uradni video)
Deep Purple – “Whoosh!” (naslovnica)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki