Def Leppard predstavljajo “Paper Sun” koncertni video

0 102

Def Leppard bodo pri založbi Eagle Rock Entertainment izdali, dne 29.05.2020, novi dokument imenovan, kot “London To Vegas”. Gre za količinsko omejeno naklado formatov, ki ob digitalnem ponujajo: 2Blu-ray+4CD, 2DVD+4CD, DVD/Blu-ray+2CD in na katerem se bosta nahajala dva spektakularna nastopa skupine z naslovoma “Hysteria At The O2” in “Hits Vegas, Live At Planet Hollywood”.

Po predstavitvenih koncertnih videih za skladbe Billy’s Got A Gun, Run Riot ter Rocket, predstavljajo Def Leppard še četrtega in sicer za skladbo “Paper Sun”, ki izhaja iz prihajajočega novega koncertnega dokumenta “London To Vegas” in ga lahko pogledate spodaj.

Film “Hysteria At The O2” je bil posnet decembra 2018, Def Leppard pa so na tem nastopu obhajali okroglo obletnico enega izmed svojih dveh albumov, ki so dosegli desetkratni diamantni status, to je “Hysteria” (drugi je seveda “Pyromania”) in so ga na tem koncertu izvedli v celoti. To je bil tudi debitantski nastop skupine v londonski O2 Areni, v sklopu katerega je bend pristopil z oktansko voltažo, ko je mdr. izvajal “Pour Some Sugar On Me”, “Animal”, “Women” in “Love Bites”. Kvintet, ki ga zastopajo Joe Elliott (vokal), Phil Collen (kitara), Rick “Sav” Savage (bas kitara), Vivian Campbell (kitara) in Rick Allen (bobni), je ta nastop sklenil z dodatnimi točkami, ki so vključevale skladbe “Let’s Get Rocked”, “When Love And Hate Collide” in “Photograph”.

Šest mesecev kasneje, to je po sprejetju skupine v “hišo slavnih rock’n’rolla” (Rock And Roll Hall Of Fame), so Def Leppard zaigrali na lasvegaškem prizorišču Zappos Theatre (Planet Hollywood), kjer je nastal film “Hits Vegas, Live At Planet Hollywood”. Na tem koncertu, na katerem je bend izvedel skupno 28. točk, so Def Leppard ob največjih hitih svoje kariere, poskrbeli tudi za nekatera presenečenja, kot “Too Late For Love”, “Billy’s Got A Gun”, “Slang” in “Promises”. Ta film predstavlja raznoliko glasbeno naravo skupine. Nastop je bil obogaten s spremljavo orjaške in spektakularne odrske kulise, z dvema odroma, dvema orjaškima video ekranoma, v vso to ceremonijo, pa je bend vključil tudi akustično izvedbo nekaterih točk, ki jih sicer zelo redko izvaja v živo in sicer: “Let Me Be The One”, “We Belong”, “Have You Ever Needed Someone So Bad” in “Two Steps Behind”.

“Hits Vegas” vsebuje tudi dodatni film s scenami iz zakulisja, medtem ko zaokroža film “Hysteria At The O2” še mini dokumentarec imenovan “Hysteria: Then And Now”. “London To Vegas” je strnjen zapis o liku in delu ene najbolj uglednih ter ikonskih rock skupin vseh časov.

Na fotografiji: Vokalist Joe Elliott med nastopom Def Leppard, dne 03.06.2006, v sklopu festivala Gods Of Metal na milanskem prizorišču Idroscalo v Italiji. RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane, foto: Bojan Horvat). RockLine recenzijo tega festivala, v sklopu katerega so nastopili Def Leppard kot predzadnji na seznamu nastopajočih (za Motorhead in pred Whitesnake), lahko preberete TUKAJ!


Def Leppard – Paper Sun (Hits Vegas, koncertni video)
Def Leppard – Billy’s Got A Gun (Hits Vegas, koncertni video)
Def Leppard – Run Riot (Hysteria At The O2, koncertni video)
Def Leppard – Rocket (Hysteria At The O2, koncertni video)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki