Depeche Mode predstavljajo video in single “My Favourite Stranger”

foto: Anton Corbijn 2022
0 40

Depeche Mode predstavljajo novi single za skladbo My Favourite Stranger. Single My Favourite Stranger izhaja iz novega in skupno 15. studijskega Depeche Mode albuma “Memento Mori”, ki je izšel 24. 3. 2023, pri založbi Columbia Records.

Tudi video za single My Favourite Stranger, ki ga lahko pogledate spodaj, je produciral Anton Corbjin

Album “Memento Mori” je prvi studijski album skupine, ki je bil posnet brez ustanovnega člana skupine Andyja Fletcherja. Kot je znano, je ‘Fletch’ preminil ob koncu lanskega maja.

Album “Memento Mori” je prvi album Depeche Mode posnet v formatu dua. Produciral ga je James Ford. Za ko-produkcijo je poskrbela Marta Salogni, material za 12. skladb novega albuma, pa je pričel nastajati še v zgodnjem času scenarija ‘kovid pandemije’, kar prinaša v skladbe tematiko, ki je navdahnjena nad tem obdobjem.

Martin Gore pravi: “Potem, ko je preminil ‘Fletch’, sva se odločila, da nadaljujeva s skupino, saj sva bila prepričana, da bi tudi on tako želel, kar daje novemu projektu, dodaten pomen.”

Dave Gahan dodaja: “’Fletchu’ bi bil ta album zagotovo všeč. Zelo se veseliva, da ga bova lahko v kratkem delila z vami, prav tako pa komaj čakava, da ga bova lahko predstavljala na novih koncertih.”

Depeche Mode so se v letošnjem poletju vrnili na evropske koncertne odre. Tako so mdr. nastopili 23. 7. 2023 v zagrebški Areni, kjer je njihov koncert prestregel tudi RockLine in na svojih straneh objavil njegovo recenzijo.

Več o Depeche Mode:
Uradna spletna stran: http://depechemode.com
TikTok: https://www.tiktok.com/@depechemode
Facebook: https://facebook.com/depechemode
Twitter: https://twitter.com/depechemode
Instagram: https://instagram.com/depechemode
Discord: https://discord.com/invite/depechemode

#DepecheMode #MyFavouriteStranger #MementoMori


Depeche Mode – “Memento Mori” (Columbia Records, 2023)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki