Derek Sherinian (Sons Of Apollo) predstavlja “Them Changes” video!

INSIDEOUT RECORDS 2020
0 61

Derek Sherinian, znameniti klaviaturski čarovnik, sicer aktualni član zasedb Sons of Apollo in Black Country Communion, je za letošnji september napovedal izid svojega novega samostojnega studijskega albuma.

Vsled promocijskih aktivnosti je Derek Sherinian sredi prejšnjega meseca že predstavil prvi single s svojega novega albuma, in sicer za skladbo “Empyrean Sky”, sredi avgusta je predstavil še drugega, in sicer za skladbo “Dragonfly”, sedaj pa je na voljo še tretji single (in video) za skladbo “Them Changes”, ki je pravzaprav priredba izvirnika Buddyja Milesa. Vse tri skladbe lahko v celoti predvajate spodaj!

Za izvedbo skladbe Them Changes so se Sherinianu v studiu pridružili kitarist Joe Bonamassa, bobnar Simon Phillips in basist Ernst Tibbs.

Sherinianov novi album se bo imenoval “The Phoenix”, izšel pa bo 18. 9. 2020 pri založbi InsideOut Music. Gre za prvi studijski album Dereka Sheriniana po albumu “Oceana”, ki je izšel leta 2011.

Dereku Sherinianu se je za stvaritev tega albuma priključil sam presvetli bobnar Simon Phillips (Protocol, ex Toto), ki je sodeloval tudi pri ustvarjanju kompozicij, kot tudi odigral vlogo so-producenta albuma.

Na albumu ob Phillipsu sodeluje še kopica drugih svetovno znanih glasbenih asov, in sicer: Tony Franklin, Jimmy Johnson, Billy Sheehan, Joe Bonamassa, Zakk Wylde, Steve Vai, Ron ‘Bumblefoot’ Thal in Kiko Loureiro (Megadeth).

Na albumu “The Phoenix” bo skupno osem skladb, vključno s priredbo Buddy Milesove Them Changes. Album bo izšel v varietetah: količinsko omejeni Digipak, 180-gramski vinil s priloženim CD-jem, kot tudi na vseh digitalnih platformah.

Seznam skladb na albumu “The Phoenix” se glasi:
1. The Phoenix
2. Empyrean Sky
3. Clouds Of Ganymede
4. Dragonfly
5. Temple of Helios
6. Them Changes
7. Octopus Pedigree
8. Pesadelo


Derek Sherinian – “Them Changes” (uradni video)
Derek Sherinian – “Dragonfly” (uradni glasbeni video)
Derek Sherinian – Empyrean Sky (uradni zvočni nosilec)
Derek Sherinian – “The Phoenix” (naslovnica)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki