Stryper predstavljajo “Do Unto Others” video!

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2014
0 41

Stryper, ameriški krščanski hard rockerji, predstavljajo po skladbah “Blood From Above” in “Make Love Great Again”, še tretji single in sicer za skladbo “Do Unto Others”, ki jo spremlja tudi video. Vse tri skladbe so uvrščene na pravkar izdani novi studijski album skupine, z naslovom “Even the Devil Believes”.

Video za single “Do Unto Others” lahko v celoti predvajate spodaj.

Novi studijski album zasedbe Stryper je izšel 4. 9. 2020 pri italijanski založbi Frontiers Music Srl, na njem pa je 11 novih skladb. Snemanje albuma je pretežno potekalo v studiu SpiritHouse Recording, ki se nahaja v mestu Northampton (zvezna ameriška država Massachusetts), s skupino pa je sodeloval zvočni inženir Danny Bernini.

Po napovedi promocijskega teksta o novem albumu naj bi bili njegovi vrhunci skladbe: Blood From Above, Make Love Great Again, Do Unto Others, How To Fly, Divider in srce parajoča balada This I Pray.

Vodja skupine in njen glavni komponist, kitarist ter vokalist Michael Sweet, je izid albuma pospremil z besedami: “Glasba in besedila so čvrsta kot skalovje. Bog je tega (novi album op. p.) resnično blagoslovil in upajmo, da bo blagoslovil vsakogar, ki mu bo prisluhnil.”

Seznam skladb na novem Stryper albumu “Even The Devil Believes”:
1. Blood From Above
2. Make Love Great Again
3. Let Him In
4. Do Unto Others
5. Even The Devil Believes
6. How To Fly
7. Divider
8. This I Pray
9. Invitation Only
10. For God & Rock’n’Roll
11. Middle Finger Messiah

V lanskem oktobru je vodja, kitarist in vokalist skupine Stryper, Michael Sweet, pri založbi Frontiers Music Srl. izdal svoj deseti studijski album z naslovom “Ten”. RockLine recenzijo albuma lahko preberete TUKAJ!

Na fotografiji: Vokalist in kitarist Michael Sweet med nastopom Stryper 12. 7. 2014, v sklopu nemškega festivala Bang Your Head!!! v mestu Balingen (RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega dne festivala lahko preberete TUKAJ!


Stryper – “Do Unto Others” (uradni video)
Stryper – Make Love Great Again (uradni besedilni video)
Stryper – Blood From Above (uradni besedilni video)
Stryper – “Even the Devil Believes” (naslovnica albuma)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki