Destruction predstavljajo koncertni video “Curse the Gods”

0 56

Destruction, veliki veterani tevtonskega thrash metala, so lansko leto priredili spektakularni nastop na festivalu Party.San Metal Open Air.

Ta nastop so skrbno zabeležili in se odločili, da bodo posnetek izdali v obliki novega koncertnega dokumenta z naslovom “Born To Thrash – Live In Germany”. Zadeva je v digitalnem formatu že izšla 08.05.2020.

Spodaj lahko pogledate koncertni video za skladbo Curse the Gods, ki se sicer nahaja na koncertnem dokumentu.

V zvezi s tem so Destruction v času, ko mora ves planet “čepeti” doma in v primeru nujnega gibanja na ulicah vdihavati zrak skozi maske, poskrbeli za svoje oboževalce tako, da so zagnali interaktivni zemljevid, na katerem so lahko njihovi oboževalci označili tisti Destruction koncert, ko so skupino nasploh prvič v svojem življenju gledali na odru. Ta unikatni svetovni zemljevid, ki so ga oboževalci na tak način pomagali so-ustvarjati, je postal del tega koncertnega albuma. Vsi, ki so sodelovali poleg, bodo označeni z imenom in priimkom na posebnem plakatu, kot prilogi koncertnega albuma, izdanega v fizični obliki. Kampanja se je iztekla 24.04.2020.

Album bo založba Nuclear Blast Records izdala v fizični obliki, dne 17.07.2020, v formatih CD in vinil. Oba formata bosta količinsko omejena in vsak izvod bo nosil svojo serijsko številko.

Destruction so na tem festivalu predstavljali svoj še vedno aktualni zadnji studijski album “Born To Perish”, ki je izšel v avgustu 2019, pri založbi Nuclear Blast Records. Album je produciral in posnel V.O. Pulver (Nervosa, Burning Witches, Pro-Pain) v januarju in februarju prejšnje leto in sicer v Švici (studio Little Creek). To je prvi Destruction album v novi postavi, s priključenima novima članoma in sicer kanadskim bobnarjem Randyjem Blackom (ex-Annihilator, ex-Primal Fear) ter švicarskim kitaristom Damirjem Eskicem. Slednji je bil učenec slovitega člana legendarnih Coroner Tommyja Vetterlija, pred tem pa je igral v skupini Gomorra. Eskic je tri solaže prispeval že na albumu “Under Attack”, ki so ga Destruction izdali leta 2016.


Destruction – Curse the Gods (koncertni video)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki