Brian Wheat (Tesla) s svojo avtobiografijo!

0 150

Brian Wheat, sicer basiist znamenitih ameriških hardorckerjev Tesla, bo pri založbi Post Hill Press, dne 24.11.2020, izdal svojo avtobiografsko knjigo z naslovom “Son Of A Milkman: My Crazy Life With Tesla”. Predgovor je prispeval Def Leppard vokalist Joe Elliot.

Knjiga bo vsebovala 304. strani in bo trde vezave, v njej pa opisuje basist svoje rockersko življenje v katerem se nista vselej cedila le mleko in med, pač pa je moral glasbenik prebresti mnogo preizkušenj, ko se je mdr. soočal s tesnobo in depresijo.

Wheat je sicer oddaljen svetlobna leta od vaše klasične predstave o tem kako naj bi izgledala rock zvezda. Basist multi-platinasto okronanih hard rock zvezdnikov Tesla, je svoje življenje na okopih seksa, drog in rock’n’rolla privedel do roba obstoja, temu pa so sledila leta, da se znova sestavi skupaj.

Medtem, ko avtobiografija razkriva podobo ranljivega glasbenika, za “ščitom” bas kitare, ponuja tudi kup izjemno zanimivih dogodivščin in pripetljajev, skozi katere stopajo v zgodbe tudi velike rock ikone, mdr. Def Leppard, David Lee Roth, Alice Cooper in Paul McCartney. “Son Of A Milkma” vas bo oboževalce te dolgožive skupine nenehno zabaval, presenečal in navdihoval.

Pod soavtorstvo knjige “Son Of A Milkman”se podpisuje nagrajeni glasbeni novinar Chris Epting, ki je sodeloval pri podobnih knjigah, kot je tista o Def Leppard “Adrenalized” (soavtor je Phil Collen) in “Change Of Season” (soavtor je John Oates).

Brian Wheat velja za enega izmed soustanoviteljev zasedbe Tesla, ki so postali eno največjih imen rocka v poznih osemdesetih in v začetku devetdesetih. Brian je tudi lastnik studia J Street Recorders, ki se nahaja v mestu in Sacramento (Kalifornija, ZDA). V tem studiu so med drugim snemali svoje plošče ob zasedbi Tesla, tudi Papa Roach, Deftones, Kodiak Flash, Pat Travers in Flashfires.

Na fotografiji: Brian Wheat med koncertnim nastopom Tesla, dne 01.05.2014, ko so Tesla nastopili v vlogi glavnih nosilcev prvega dne Frontiers Rock festivala, v italijanskem kraju Trezzo sull’Adda (Live Club), pri Milanu. RockLine recenzijo prvega festivalskega dne lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki