Ronnie Romero (Rainbow) se je vrnil k Lords Of Black

CoreLeoni
0 86

Ronnie Romero, fantastični čilski vokalist, ki ga je v svoje vrste povabil veliki Richie Blackmore, ko je pred časom obnovil Rainbow, se je znova priključil svoji prejšnji skupini Lords Of Black.

Ti se nahajajo ravno v zaključni fazi ustvarjanja novega studijskega albuma z naslovom “Alchemy Of Souls – Part I”, ki bo izšel v drugi polovici letošnjega leta pri založbi Frontiers Music Srl.

Spodaj lahko prisluhnete akustični verziji skladbe Forevermore, z Ronnie-jem na vokalu.

Romero je špansko melodično-progresivno metalsko zasedbo Lords Of Black zapustil v januarju 2019, na njegovo mesto, pa je stopil Diego Valdez (Hleker, Dream Child).

Tretji album zasedbe Lords Of Black z naslovom “Icons Of The New Days”, je izšel v maju leta 2018.

Romero, se je sicer ustalil nedavna v španskem Madridu, kjer živi zadnja leta, Richie Blackmore pa ga je izbral na avdiciji za priključitev k Rainbow v juniju 2016.

Ob članstvu v skupinah Lords Of Black in Rainbow, je Ronnie Romero prav tako član zasedb Vandenberg in CoreLeoni, obenem pa sodeluje tudi v projektu The Ferrymen.

Na fotografiji: Ronnie Romero med nastopom CoreLeoni, dne 13.07.2018 v sklopu drugega dne festivala Bang Your Head!!! v nemškem Balingenu (RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega dne festivala lahko preberete TUKAJ!


Lords Of Black – Forevermore (akustična verzija 2020)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki