Devin Townsend objavil imena zasedbe za prihajajočo evropsko turnejo

0 117

V moji karieri je bilo le nekaj takih trenutkov, pri katerih sem tako tvegal, kot sem z načrti za prihajajočo turnejo. Vendar sem prepričan, če ne bi tvegal pri zadevi, ki mi je tako pomembna, bi to vodilo le v ustvarjalno stagnacijo.

Z ogromno hvaležnostjo lahko sedaj napovem naslednjo turnejo. Zelo sem ponižen, da se mi bodo pridružili glasbeniki takega kalibra, kot tudi celotna ekipa. Kot nekdo, ki se s tem ukvarja profesionalno že celotno kariero, se ne morem dovolj zahvaliti prav vsem, ki so udeleženi.

Gre za kvantni skok zame v situaciji, kjer sem bil zelo proaktiven v izbiri skupine posameznih glasbenikov kot tudi setliste za turnejo.

Navdušen in počaščen sem, da se mi bodo na naslednjih turnejah pridružili bobnar Morgan Ågren, kitarist Mike Keneally, ambientalni kitarist Markus Reuter, klaviaturist Diego Tejeida – d’Tej, pevka in kitaristka Ché Aimee Dorval, basist Nathan Navarro, kot tudi tri članski zbor, v katerem pojejo Samantha in Anne Preis ter Arabella Packford.

Koncerti ne bodo omreženi. Nobenih matric, dodatnih posnetkov, le veliko prostora za improvizacijo in vse mogoče stvari, ki se lahko pripetijo glasbenikom in produkciji takega velikega kalibra, kar bo vsakemu nastopu dodajalo unikatnost.

Čeprav gre za prvega od mojih prihajajočih načrtov za turneje in se nočem omejiti za prihodnost, mi nekaj pravi, da bo to postala resnično enkratna in navdušujoča organizacija, ki bo ustvarjala prečudovite stvari. Resnično upam, da bo sprejem tako dober, da bomo lahko nastopili na različnih teritorijih.

Kar pa je čudovito, pa je dejstvo, da se turneja zelo hitro razprodaja, tako da ne čakajte in ne zamudite videti to unikatno skupino.

Hvala še enkrat, da lahko počnem takšne stvari.

Vaš
Devin Townsend

Devina Townsenda lahko z njegovo super zasedbo ujamete v ponedeljek, 02.12.2019 na avstrijskem Dunaju, kjer bo nastopil na tamkajšnjem prizorišču Simm City! Nakup vstopnic po ceni 37.10€ preko slovenskega sistema Eventim je na voljo TUKAJ!

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki