Foreigner 40.-letnico obeležili s koncertnim dokumentom

0 113

Z več kot 80 milijoni prodanih albumov in šestnajstimi uspešnicami v Top 30, so Foreigner ena izmed najbolj priljubljenih rock skupin vseh časov. Album ‘Foreigner – Double Vision: Then And Now’ bo gledalce in poslušalce popeljal v zakulisje, ko so se originalni člani zasedbe pridružili Mick Jonesu in trenutni zasedbi skupine, prvič v štiridesetletni zgodovini Foreigner. Obe varianti zasedbe sta si delili oder za epski nastop.

Praznovanje štiridesetletnice večkrat platinastega albuma ‘Double Vision’ je skupina obeležila s koncertom v Soaring Eagle Casino & Resort v Mount Pleasant, Michigan.

Originalni člani Lou Gramm, Al Greenwood, Dennis Elliott, Ian McDonald in Rick Wills so se na odru pridružili Micku Jonesu ter trenutnim članom Kelly Hansenu, Tom Gimbelu, Jeff Pilsonu, Michael Bluesteinu, Bruce Watsonu in Chris Frazierju in skupaj odigrali nekaj največjih uspešnic, ki bodo tako obudili spomine starim oboževalcem, kot utrnili nove novejšim generacijam.

Koncert je bil posnet v 4K ultra HD z kar 24 različnimi položaji kamer, enkraten oder z posebej prirejenimi računalniškimi animacijami, laserji, meglo in posebnimi efekti, ki so celoten dogodek dvignili na še višji nivo.

‘Foreigner – Double Vision: Then And Now’ bo na voljo v paketi CD+DVD, CD+Blu-ray, digitalno ter v omejeni seriji 2LP+Blu-ray. Izid paketov bo 15. novembra 2019, prednaročila pa zbirajo tukaj.

Seznam skladb CD:
01. Cold As Ice
02. Head Games
03. Waiting For A Girl Like You
04. Headknocker
05. The Flame Still Burns
06. Urgent
07. Juke Box Hero
08. Feels Like The First Time
09. Double Vision
10. Blue Morning, Blue Day
11. Long, Long Way From Home
12. Dirty White Boy
13. I Want To Know What Love Is
14. Hot Blooded

Seznam skladb DVD/Blu-ray:
01. Cold As Ice
02. Head Games
03. Waiting For A Girl Like You
04. Headknocker
05. Say You Will
06. Urgent
07. Starrider
08. Juke Box Hero
09. Feels Like The First Time
10. Double Vision
11. Blue Morning, Blue Day
12. Long, Long Way From Home
13. Dirty White Boy
14. I Want To Know What Love Is
15. Hot Blooded
bonus
16. The Flame Still Burns
17. Fool For You Anyway

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki