Dežurni krivci lovijo zadnji vlak!

0 77

Dežurni krivci predstavljajo novi video za skladbo Zadnji vlak, ki ga lahko pogledate spodaj.

Video so naredili dijaki programa umetniške gimnazije smer gledališče in film na Gimnaziji Franca Miklošiča v Ljutomeru in je bil premierno predstavljen na zaključni produkciji umetniške gimnazije, v petek, 17. maja ob 19. uri, v Domu kulture Ljutomer.

Šestnajst dijakov drugega letnika programa umetniške gimnazije je v okviru delavnic fotografija in film po predstavljenem izzivu najprej iskalo ideje, po skupnem izboru najustreznejše pa sta se avtorja le te, dijaka Anej Kavaš in Laura Podgoršek lotila priprave scenarija. Ostali dijaki so skupaj z mentorjem razmišljali o vseh podrobnostih, urejali potrebne rekvizite in iskali lokacijo. Mladi ustvarjalci so kadre posneli na železniški progi sredi Prleške ravnice. Dijaki so prevzeli vse vloge, od maske, frizure, do režije, snemanja in fotografije. Posnet material je v končno obliko videospota oblikoval Anej Kavaš, pod mentorstvom profesorja Ludvika Rogana. Spot je nastajal popolnoma neodvisno, brez sodelovanja članov Dežurnih krivcev, tako da bo projekcija na zaključni prireditvi dijakov premierna tudi za Dežurne krivce.

Pesem Zadnji vlak v audio obliki najdete na Bandcamp profilu Dežurnih krivcev, na povezavi https://deurnikrivci1.bandcamp.com/track/zadnji-vlak-single . Videospot najdete na spletni strani www.dezurni-krivci.org, in ostalih spletnih kanalih po premierni projekciji.


Dežurni krivci – Zadnji vlak (uradni video)


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki