Dire Straits z novo podrobno biografsko knjigo!

POLYGRAM RECORDS
0 57

Dire Straits, ki so po zadnjem studijskem albumu leta 1991 in turneji, prenehali z delovanjem, veljajo danes za eno tistih skupin, katere ponovna združitev je med najbolj zaželenimi na svetu, obenem pa je dobro jasno, da za kaj takšnega pravzaprav ni nobenega upa.

Vse rane in srčne bolečine, ki jih to dejstvo pušča za seboj, pa bo gotovo vsaj malo ublažila in zacelila prihajajoča nova biografska knjiga, kot ga prinaša novo obeležje za skupino, ki je v karieri ustvarila nekaj nepozabnih rock klasik in zimzelenov na čelu s Sultans Of Swing, Private Investigations in Money For Nothing!

Nova biografska knjiga o Dire Straits avtorice Laure Shenton s polnim naslovom “Dire Straits – A Visual Biography” bo izšla 10. 9. 2021, pri založbi Wymer Publishing.

Od zgodnjih začetkov in nastopa v londonskem klubu Hope & Anchor leta 1977, do superzvezdniškega statusa v času Brothers in Arms turneje (1985/86) in naprej. Ta knjiga beleži vse. S kupom starih intervjujev, recenzij koncertov, plošč, obiljem fotografij ter seveda zborno ubranim pripovedništvom pisane besede, se biografija razprostira na orjaških 240 straneh. Natisnjena na kvalitetnem papirju tehta približno dva kilograma. Reč torej, ki se ji pravi ljubitelj Dire Straits ne bo mogel upreti.

Biografijo lahko naročite naravnost pri izdajatelju (založbi).

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki