Inner Stream predstavljajo video in single “Last Drink”

Frontiers Music Srl. 2021
0 29

Inner Stream, simfonična power metalska zasedba iz Argentine, ki jo vodi glavna komponistka in pevka Inés Vera Ortiz, predstavljajo novi single in video za skladbo Last Drink (spodaj), ki bo uvrščena na prihajajoči prvi studijski album skupine z naslovom “Stain The Sea”. Album bo izšel 16. 7. 2021 pri založbi Frontiers Music Srl.

Inner Stream sta leta 2008 v Buenos Airesu ustanovila Inés Vera Ortiz in njen brat Jorge in Buenos Aires, Argentina. Inés je v tem času imela izkušnje z nekaj lokalnimi power metalskimi zasedbami, sama pa je skladala glasbo, ki je zajemala širši žanrski spekter. Tako sta z bratom posnela tri demo posnetke, ki so nagovarjali bolj v gothic metalski maniri. Čeprav je dekle imelo vseskozi željo, da spravi skupaj svojo skupino, je od ideje začasno odstopila, medtem pa vztrajno pisala novo glasbo ter sodelovala v različnih projektih. Vse do leta 2017, ko je prišla v stik z argentinskim klaviaturistom in producentom Guillermom De Medio, znanim mdr. po sodelovanju s Tarjo Turunen, Full Nothing in Barilari.

Album “Stain The Sea” je produciral Alessandro Del Vecchio.

Seznam skladb na “Stain The Sea” je sledeč:
1.  Massive Drain
2.  Fair War
3.  Hunt You
4.  Aftermath
5.  Dance With Shades
6.  Drown Me
7.  If You Dare
8.  Stain The Sea
9.  The Bridge
10. Last Drink
11.  Real 

Zasedba:
Inés Vera Ortiz – vokal
Guillermo de Medio – klaviature, programiranje
Nicholas Papapicco – bobni
Andrea Seveso – kitara
Mitia Maccaferri – bas kitara

https://www.facebook.com/InnerStreamOfficial/
https://www.instagram.com/inner_stream 


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki