Dream Theater predstavljajo “Fatal Tragedy” koncertni video!

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2014
0 66

Dream Theater se v letošnji jeseni pripravljajo na izid svojega skupno devetega koncertnega albuma.

Koncertni dokument “Distant Memories – Live In London” bo tako izšel 27. 11. 2020, izhaja pa z nastopa skupine, ki je bil posnet na londonskem prizorišču Hammersmith Apollo, v letošnjem februarju.

Repertoar so sestavljale skladbe aktualnega albuma skupine “Distance Over Time” ter njihov konceptualni dragulj “Metropolis Part 2 – A Scenes From A Memory”, ki je izšel leta 1999 in ga je skupina odigrala v celoti.

“Distant Memories – Live In London” je prvi koncertni album skupine Dream Theater po letu 2014, ko je izšel “Breaking The Fourth Wall”. Novi koncertni dokument bo dostopen v več formatih: 3-CD & 2 DVD ‘multibox’, 3-CD & 2 Blu-Ray ‘digipak’, količinsko limitirani ‘deluxe’ 3-CD + 2 Blu-Ray + 2 DVD ‘artbook’ in kot limitirani 4-LP & 3-CD ‘boxset’.

Video komponente te izdaje bodo vsebovale tudi dokumentarec iz zakulisja. Vse formate “Dream Theater: Distant Memories – Live In London” lahko že prednaročite. Potem ko so konec septembra predstavili prvi koncertni video za skladbo “Pale Blue Dot”, ponujajo na okušanje novega, in sicer za “Fatal Tragedy” (oba videa lahko predvajate spodaj).

Dream Theater: Distant Memories – Live In London:
1.  Untethered Angel
2.  A Nightmare To Remember
3.  Fall Into The Light
4.  Barstool Warrior
5.  In The Presence Of Enemies – Part 1
6.  Pale Blue Dot
7.  Scenes Live Intro
8.  Scene One: Regression
9.  Scene Two: I. Overture 1928
10. Scene Two: II. Strange Déjà Vu
11. Scene Three: I. Through My Words
12. Scene Three: II. Fatal Tragedy
13. Scene Four: Beyond This Life
14. Scene Five: Through Her Eyes
15. Scene Six: Home
16. Scene Seven: I. The Dance Of Eternity
17. Scene Seven: II. One Last Time
18. Scene Eight: The Spirit Carries On
19. Scene Nine: Finally Free
20. At Wit’s End
21. Paralyzed (dodatna skladba)

Na fotografiji: Vokalist James LaBrie med nastopom Dream Theater, 3. 2. 2014 v zagrebški dvorani KC Dražen Petrovič na Hrvaškem (RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki