Stan Bush v letošnjem novembru z novim albumom “Dare to Dream”

STAN BUSH
0 66

Stan Bush, legendarni dobitnik Emmy nagrade in AOR/Melodic Rock ikona, bo 20. 11. 2020 izdal svoj novi in skupno 12. studijski album “Dare To Dream”. Za izid albuma bodo poskrbeli pri založbi Cargo Records UK.

V kolikor album prednaročite preko Busheve uradne spletne strani, prejmete izvod albuma, ki ga bo krasil njegov podpis. Če sodite v kategorijo tovrstnih gorečnežev, lahko odjadrate naproti prednaročilu albuma, ki se nahaja TUKAJ!

Album “Dare to Dream” je produciral Holger Fath.

Stan Bush je najbolj znan po svojem hitu “The Touch”, ki ga lahko slišite v filmih “Transformers: The Movie” in “Bumblebee”. Skladba, ki je postala himna oboževalcev tega filma po vsem svetu, je bila kasneje uporabljena tudi v filmu “Boogie Nights” in sledečih računalniških igricah: »Chuck« (NBC), »American Dad« (FOX), »Saints Row IV« (Deep Silver). Bush je bil leta 2014 sprejet v hiš slavnih “Transformers Hall of Fame”.

Leta 1997 je Stan Bush osvojil Emmy nagrado v kategoriji “najboljše originalne pesmi” za skladbo “Til I Was Loved By  You”. Njegova skladba “Capture the Dream” je bila uporabljena na olimpijadi leta 1996, prav tako pa je bila njegova glasba uporabljena v filmih Jeana-Claude Van Damma “Kickboxer” in “Bloodsport”. Stan Bush je v karieri sodeloval tudi z drugimi znanimi rock komponisti: Jonathan Cain (Journey), Jim  Vallance (Bryan Adams, Aerosmith) in Paul Stanley (Kiss).

Sredi lanskega poletja je Bush predstavil novi single “The 80’s”, ki bo vključen tudi na novi album “Dare To Dream”. Spremlja ga tudi video, ki ga je režiral Malcolm Guess in ga lahko predvajate spodaj.

Seznam skladb na “Dare To Dream” se glasi:
1. Born To Fight
2. Dare To Dream
3. The Times of Your Life
4. A Dream Of Love
5. The 80’s
6. Live And Breathe
7. Heat Of Attack
8. Dream Big
9. True Believer
10. Never Give Up
11. Home


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki