Edge of Forever predstavljajo video in single “Calling”

foto: Alessandro Quadrelli 2021
0 96

Edge of Forever, italijanski melodični rockerji, ki jih vodi Alessandro Del Vecchio (Hardline), predstavljajo četrti single in video za skladbo Calling, ki izhaja iz novega albuma skupine z naslovom “Seminole” (RockLine recenzija) in ga lahko preverite spodaj. Album je izšel 21. 1. 2022 pri italijanski založbi Frontiers Music Srl.

Edge of Forever so se torej v začetku letošnjega leta vrnili s svojim petim studijskim albumom “Seminole”, in sicer dve leti po predhodniku Native Soul”. Skupina se je po prihodu dveh novih članov, to sta: Aldo Lonobile (Secret Sphere, Archon Angel) in bobnar Marco di Salvia (Hardline), na albumu “Native Soul” preporodila, skupina pa z “Seminole” nadaljuje s kombiniranjem optimističnih sporočil, grabežljivih in himničnih napevov, udarnega fraziranja, kot tudi tehnično brezhibne eksekucije, ki je še naprej navdahnjena nad globino in duhovnostjo kulture ameriških staroselcev.

Album “Seminole”, ki ga je produciral, miksal in masteriziral Alessandro Del Vecchio, v italijanskem kraju Somma Lombardo (lombardska provinca Varese), kjer je nastanjen njegov studio Ivorytears Music Works, lahko že naročite.

Zasedba:
Alessandro Del Vecchio – vokal, klaviature
Aldo Lonobile – kitara
Nik Mazzucconi – bas kitara
Marco di Salvia – bobni

Več koristnih informacij o Edge Of Forever:
https://www.facebook.com/edgeofforeve…
https://www.instagram.com/edgeofforev...


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki