Edge Of Forever predstavljajo video in single “Water Be My Path”

Frontiers Music Srl. 2023
0 6

Edge Of Forever, italijanski melodični metalci, ki so svoj novi in skupno šesti studijski album “Ritual” izdali 13. 10. 2023, pri založbi Frontiers Music Srl., predstavljajo nov video za single Water Be My Path, ki ga lahko preverite spodaj.

Spodaj je na voljo že drugi single in video s prihajajočega albuma za skladbo Where Are You? Skupina je v začetku letošnjega avgusta predstavila prvi single za skladbo Ritual Pt. I, ki mu je kasneje sledil single Where Are You?. Za režijo vseh videov je poskrbel Maurizio Del Piccolo (Moviedel Italia).

Album “Ritual” lahko že naročite.

Po reaktivaciji leta 2019 in albumih “Native Soul” ter “Seminole” (2022, RockLine recenzija), so Edge Of Forever v prenovljeni postavi, ki jo zastopajo: fantastični kitarist Aldo Lonobile (Secret Sphere, Sweet Oblivion), basist Nik Mazzucconi (Labyrinth, Sunstorm), bobnar Marco Di Salvia (Hardline) in seveda izkušeni komponist, producent ter multi-instrumentalist, ki je ustanovil skupino in igra pri njej prvenstveno klaviature, to je Alessandro Del Vecchio (Hardline, Jorn, Revolution Saints), prerasli v mednarodno priznano melodičnometalsko silo, ki je ne ustavlja več nič.

Edge Of Forever so glede na bolj klasično hard rockovsko zasnovani “Seminole” na novem albumu “Ritual”, razširili kreativni arzenal ter tako še približali izjemne glasbene talente, ki jih posedujejo posamezniki aktualne zasedbe. Skupina je aranžiranje razširila, se izdatneje spogledala s progresivnometalskimi prijemi, še bolj razkošno simfonično oprtostjo opremljanja aranžmajev, pristopila k še bolj ošiljeni in rušilni produkciji, obenem pa je album “Ritual” v celoti konceptualno delo. Pripoveduje zgodbo o zadnjih dveh pripadnikih (dvojčka) prvotnega plemena. Ko odideta onadva, odide z njima vse znanje in modrost staroselcev planeta. Vrhunec albuma je sklepna 21. minutna progresivnometalska naslovna suita zgrajena iz sedmih delov.

Več o Edge of Forever:
www.facebook.com/edgeofforeverband
www.instagram.com/edgeofforeverband


Edge Of Forever – “Ritual” (Frontiers Music Srl., 2023)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki