Edu Falaschi (ex-Angra) predstavlja video za single “Land Ahoy”

Edu Falaschi 2021 (promo/press)
0 60

Edu Falachi, nekdanji vokalist brazilskih progresivnih metalcev Angra, predstavlja novi video in single za skladbo Land Ahoy, ki ga lahko preverite spodaj.

Land Ahoy izhaja iz tretjega vokalistovega studijskega albuma z nazivom “Vera Cruz”, ki ga je Falaschi izdal 12. 5. 2021, pri založbi MS Metal Records. Lahko ga naročite TUKAJ.

Novi studijski album je bil posnet v studiu Nas Nuvens, v brazilskem Riu de Janeiru. Za njegovo produkcijo so poskrbeli Edu Falaschi, Roberto Barros in Thiago Bianchi. Za miks in masterizacijo albuma je poskrbel Dennis Ward. Naslovnico za album je prispeval Carlos Fides.

Album je konceptualen in deloma zgodovinski, sega v leto 1492 in portugalsko mesto Tomar, kjer živi Jorge, ki je stigmatiziran saj so njegovi predniki sodelovali v redu križarjev Nero’s Cross. Ko odraste, odpotuje v Brazilijo, kjer se poroči s pripadnico staroselskih prebivalcev, ki se jim priključi ter sodeluje v odporu proti portugalskim kolonialistom. Čeprav je zgodba fiktivna, je Falaschi preučeval zgodovino križarjev, v kateri je dejansko dokumentirano, da so se nekateri med njimi kasneje, ko so bili preganjani, podali v Brazilijo.

Land Ahoy je progresivna in dolga skladba obtežena s sofisticiranimi harmonijami, melodijami in epsko atmosfero. V njej si podajajo roke elementi brazilske glasbe, etničnih ritmov, naravnih zvokov, pristnih indijanskih naracij in mnogo emocij ter strasti. Prinaša magično popotovanje skozi univerzum imenovan “Vera Cruz”.

Seznam skladb na “Vera Cruz”:
1. Burden
2. The Ancestry
3. Sea Of Uncertainties
4. Skies In Your Eyes
5. Frol De La Mar
6. Crosses
7. Land Ahoy
8. Fire With Fire
9. Mirror Of Delusion
10. Bonfire Of The Vanities – feat. Tito Falaschi
11. Face Of The Storm – feat. Max Cavalera
12. Rainha do Luar – feat. Elba Ramalho

Zasedba:
Edu Falaschi – vokal

Studijski glasbeniki:
Diogo Mafra – kitara
Roberto Barros – kitara
Raphael Dafras – bas kitara
Fábio Laguna – klaviature
Aquiles Priester – bobni

Pablo Greg – orkestracije

Gostje:
Max Cavalera – vokal na “Face of the Storm”
Elba Ramalho – vokal na “Rainha do Luar”
Tito Falaschi – kitarski solo na “Bonfire of the Vanities”
Federico Puppi – čelo na “Bonfire of Vanities” in “Rainha do Luar”
Tiago Mineiro – klavir na “Land Ahoy” in “Rainha do Luar”
Adriano Machado – godalni aranžmaji in dirigiranje
Rafael Meninão – harmonika na “Rainha do Luar”


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki