Emerson, Lake & Palmer z novo publikacijo “ELP”!

image credit: Island Records
0 38

Emerson, Lake & Palmer bodo izdali še eno knjigo. Gre za pripoved zgodbe o skupini s strani skupine same. Knjiga z nazivom “ELP” bo izšla še v letošnjem letu pri založbi Rocket 88, ki je že poskrbela za podobne publikacije, mdr. o zasedbah Opeth, Jethro Tull in kitaristu zasedbe The Police Andyju Summersu.

Knjigo sestavlja četrt milijona besed, ki izvirajo bodisi iz uradnih, bodisi neizdanih intervjujev, seans med snemanjem albumov in filmov. Besedilo ilustrirajo tudi klasične, nadalje raritetne fotografije, pa fotografije zasebnih zbirk članov skupine, ko tudi nedavna novo odkrite fotografije z vsemi tremi člani skupine, ki še niso bile nikjer in nikdar objavljene.

“To je definitivna Emerson, Lake & Palmer knjiga,” pravi danes edini živeči član ikonskega tria in bobnar Carl Palmer. Njegovi izjavi lahko v celoti prisluhnete spodaj. Palmer je med drugim povedal tudi tole: “V knjigi se nahajajo fotografije, ki jih vse do tega dne nikdar nisem videl. Si lahko to zamišljate?. To je zgodba, kot se je resnično zgodila, po izpovedi skupine. Torej gre za zgodbo, ki smo jo povedali mi trije, z našimi besedami. Kako fantastična knjiga.” “There are photographs which I’ve never, ever seen before. Can you imagine, after all this time? This is the story as it happened, as the group told it, because it’s in our own words. What a fantastic book.”

Kako do knjige? Sledite povezavi!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki