False Memories predstavljajo single in video “Rain Of Souls”

Frontiers Music Srl. 2021
0 35

False Memories, italijanski gothic/doom metalci, so nova zasedba, ki je stopila pod okrilje nič manj italijanske založbe Frontiers Music Srl, ki je tako razširila žanrski diapazon zasedb s katerimi ima sklenjene pogodbe.

False Memories bodo tako svoj prvi album za Frontiers Music Srl z nazivom “The Last Night Of Fall” izdal 7. 5. 2021. Po singlu in videu za skladbo Voices, ki so ga False Memories predstavili sredi letošnjega marca, je na voljo drugi single (in video) za skladbo Rain Of Souls. Oba singla lahko preverite spodaj.

False Memories je leta 2015 ustanovil kitarist Francesco Savino, skupina pa je kmalu pripravila toliko avtorskega materiala, da je lahko 2016 izdala istoimenski EP s štirimi lastnimi skladbami in en priredbo. Skupina je leta 2018 posnela in izdala studijski prvenec “Chimerical”. Na njem se je nahajalo osem povsem novih skladb in tri z istoimenskega, prej omenjenega EP-ja. Oktobra tega leta se je skupini priključila pevka Rossella Moscatello, skupina pa je prvenec izdala znova, pri čemer je na album dodala tri skladbe, ki jih je že izvedla z Rossello na vokalu. Material za novi album “The Last Night Of Fall” sta v celoti skomponirala Francesco Savino in Rossella Moscatello. Kvintet zaokrožajo še novi bobnar Emanuele Cossu, drugi kitarist Moreno Palmisano in basist Gianluca Zaffino.

Seznam skladb na albumu “The Last Night Of Fall” je sledeč:
1.  Black Shades
2.  Rain Of Souls
3.  Voices
4.  Hysteria
5.  The Illusionist
6.  Erased
7.  White Crows
8.  Unfaithful Dream
9.  Sea Of Nothingness
10. Deep Breath
11. Don’t Forget

Več koristnih informacij:
https://www.facebook.com/falsememoriesband
https://www.falsememories.it/
https://www.instagram.com/falsememoriesband


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki