Temple Balls predstavljajo video in single “What Is Dead Never Dies”

Frontiers Music Srl. 2021
0 29

Temple Balls, finski hard rockerji, predstavljajo video in single za novo skladbo What Is Dead Never Dies, ki ga lahko preverite spodaj..

To je tretji video in single po skladbah T.O.T.C. in Thunder from the North, ki izhaja iz novega albuma skupine “Pyromide”, ki je izšel prav danes 16. 4. 2021 pri italijanski založbi Frontiers Music Srl.

Prvi Temple Balls album za založbo Frontiers Music Srl. in skupno že tretji, je produciral Jona Tee (H.E.A.T).

Prvi uradni single skupine za skladbo ’Hell And Feelin’ je izšel septembra 2016 in prejel veliko pozornosti na radiu “Finnish Radio Rock”. Prvenec skupine je bil posnet na Tajskem in v studiu Karma Sound v maju 2016, uradno pa je izšel 24. 2. 2017. Album je produciral Tobias Lindell, ki je znan po sodelovanju z Europe, Mustasch in H.E.A.T. Jeseni tega leta so se fantje odpravili na finski del turneje večjih Battle Beast, kjer so nastopali na povsem razprodanih koncertih. Skupina je tega leta prvič nastopila tudi na Japonskem ter opravila pet dnevno turnejo po Ukrajini. Drugi album skupine je izšel 8. 3. 2019 in takoj prejel številne hvalospeve s strani glasbenih medijev. Z laskavimi ocenami niso skoparili niti v revijah Soundi in Burrn! Sledila je evropska turneja s Sonato Arctico, na kateri so Temple Ball potrdili, da gre za skupino, ki dostavlja bravurozno koncertno izkušnjo.

Seznam skladb na “Pyromide” se glasi:
1. Thunder From The North
2. Long Ways, Long Lies
3. T.O.T.C.
4. Fallen Youth
5. Bad Bad Bad
6. What Is Dead Never Dies
7. Unholy Night
8. Heart Of A Warrior
9. You Better Run
10. If Only I Could
11. Something To Die For

Zasedba:
Arde Teronen – vokal
Jiri Paavonaho – kitara
Niko Vuorela – kitara
Jimi Välikangas – bas kitara
Antti Hissa – bobni

https://templeballsrocks.com/​
https://www.facebook.com/templeballsr…​
https://twitter.com/templeballsfin
​https://instagram.com/templeballsrocks

#TempleBalls​ #Pyromide​ #FrontiersRecords


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki