Fargo predstavljajo video za single “Time”

FARGO 2021 (press/promo)
0 23

Fargo – nemške hard rock legende iz Hannovra-, ki jo zastopajo ustanovitelj in basist Peter ´Fargopedda` Knorn, vokalist in kitarist Peter Ladwig, ki se je skupini pridružil kmalu po ustanovitvi skupine, ter Mob Rules bobnar Nikolas Fritz, predstavljajo video za single Time.

Skladba Time izhaja iz aktualnega studijskega albuma “Strangers D’Amour”, ki je izšel 25. 6. 2021 pri nemški založbi SPV/Steamhammer Records. Video za single Time je producirala skupina sama.

“Strangers D’Amour” je po treh letih nasledil predhodni in povratniški album skupine z naslovom “Constellation” (2018).

Trio Knorn, Ladwig in Fritz, ki je prvič zaigral v takšni postavi na albumu “Constellation”, je enajst novih skladb posnel v prvi polovici lanskega leta. Vse skladbe je napisal Peter Ladwig z izjemo dveh, katerih avtor je Peter Knorn.

“Strangers D’Amour” je izšel v formatih CD, LP in digitalno. Na razpolago bo tudi CD/LP sveženj, ki bo vseboval še majico s kratkimi rokavi. Svoj izvod lahko naročite.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki