Fear Factory predstavljajo novi single “Disruptor”

0 43

Fear Factory predstavljajo novi single. Ob tem kar izžareva, bi si človek želel, da bi Burton C. Bell in Dino Cazares sodelovala dalje.

Novice o javnem medsebojnem obrekovanju obeh glasbenikov so skoraj zasenčile novico o izidu novega Fear Factory albuma. Kar se da vljudno povedano – prvi single za skladbo Disruptor (spodaj), vzet iz prihajajočega novega albuma “Aggression Continuum”, namreč bestialno pobrcava.

Če se na hitro vrnemo v leto 2017, ko je novi material obtičal v kreativnem peklu od koder ni bilo videti vrnitve, saj sta se Cazares in Bell, družno z nekaterimi drugimi bivšimi člani skupine, pogrezala v vse manj častno pranje umazanega perila, je sedaj očitno, da dobiva vsa zgodba s sklepnim epilogom srečni konec. Bell je sicer zapustil skupino, Cazares pa je v njej ostal sam. In? V skladbi Disruptor je v celoti zadržal Bellov vokal. Z drugimi besedami – ni se odločil, da posname skladbo še enkrat in z novim vokalistom.

V Disruptor je torej na vokalu Burton, ki v svoji novi bestialni predstavi kričanja, growlanja ter vseh ostalih variacij abrazivnega vpitja, brezsramno obračunava z bolno psihološko propagando in pošilja k vragu vse korporativne krvosese.

Če je torej res, da sta se Burton in Cazares dokončno razšla, je vsaj po prvem singlu sodeč mogoče skleniti, da je Burton svoje sodelovanje sklenil na visoki ravni ter da Dina Cazaresa in njegovih fraz nikoli ne gre odpisati.

Album “Aggresion Continuum” bo izšel 18. 6. 2021.

Seznam skladb na “Aggresion Continuum” se glasi:
1. Recode
2. Disruptor
3. Aggression Continuum
4. Purity
5. Fuel Injected Suicide Machine
6. Collapse
7. Manufactured Hope
8. Cognitive Dissonance
9. Monolith
10. End Of Line


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki