Fire Garden predstavljajo video “Idiot Brain” (feat. Adam Holzman)!

0 16

Fire Garden, ameriški art rockerji, predstavljajo video in single za skladbo “Idiot Brain”, ki ga lahko predvajate spodaj.

Gre za prvi single iz novega EP-ja skupine z naslovom “point-blank”, ki je izšel 26. 6. 2020 in bil doslej dostopen le na Bandcamp strani skupine, po novem pa je dosegljiv tudi na preostalih digitalnih platformah.

“Skladba “Idiot Brain” je bila prva stvar, za katero sem dobil idejo, ko sem pisal album “point-blank,” pravi vodja, kitarist, pevec in producent zasedbe Fire Garden Zee Baig ter nadaljuje: “EP je refleksija kljubovanja umetnikov, v času, ko se človeštvo ukvarja z izzivi, kot so naraščajoči rasizem, klimatske spremembe in Covid-19 pandemija.”

Na celotnem EP-ju sodeluje v vlogi posebnega gosta klaviaturist Adam Holzman, ki se je v svoji karieri med drugim proslavil, kot član spremljevalne zasedbe Stevena Wilsona, igral pa je tudi z legendarnim Milesom Davisom. Naslovnica za EP je ustvaril Carl Glover.

Ob Zee Baigu sodelujeta pri Fire Garden še bobnar Bill Kiser in basist Marc Malitz.

Fire Garden: “point-blank” (EP)
1. Idiot Brain
2. The Passage
3. SOS
4. Idiot Brain (Unplugged)
5. Idiot Brain (Alternate Mix)


Fire Garden – “Idiot Brain” ft. Adam Holzman (uradni video)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki