Devin Townsend ustvarja “nepričakovani” album “Lightwork”!

foto: SEBASTIJAN VIDEC 2019
0 60

Devin Townsend, kanadski kantavtor in producent, je v kaskadi objav na Twiterju pred dvema dnevoma razodel, da ustvarja novi album.

Devin opisuje nastajajoči novi material kot “nor, aliensko zveneč in šumeč ter sončen zalogaj čudaštva”!

V enem od zapisov na Twiterju je Devin zapisal: “Pišem novi album, nepričakovano, imenoval se bo Lightwork, ki je abstrakten in ga narekuje tok zavesti. Še vedno je odločno oddaljen od zaključka, vsekakor pa dobiva svoje obrise. Je vsekakor presenetljiv, kot je vsak album, ki je refleksija časa v katerem nastane.”

“In čas v katerem se nahajamo je z vso jasnostjo čuden. Je nenavaden, abstrakten vijugav in nor. Če bi ga skušal “obtesati” in napisati v bolj “disciplinirani” maniri, bi to pomenilo kvečjemu neumno pogrevanje stvari, ki me v glasbenem oziru sicer že vidno dolgočasijo. Zato sledim toku, da me odpelje kamor želi.”

Devin Townsend je v letošnjem juniju izdal razširjeno verzijo svojega zadnjega in v lanskem letu izdanega albuma z naslovom “Empath – The Ultimate Edition“.

Devin Townsend je album “Empath” izdal v lanskem marcu, potem pa se je v novembru istega leta podal na turnejo  “Empath – European Tour Vol. 1” 

Na fotografiji: Devin Townsend med nastopom 2. 12. 2019 v dunajskem Simm Cityju (Avstrija) – RockLine fotoarhiv 2006-2020, avtor fotografije: Sebastijan Videc, vse pravice pridržane). RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki