Flying Colors predstavljajo “More” koncertni video!

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2014
0 54

Flying Colors, super progresivna rock zasedba, ki jo zastopajo Steve Morse (kitara), Neal Morse (klaviature), Dave LaRue (bas kitara), Mike Portnoy (bobni) in Casey McPherson (vokal), predstavljajo novi koncertni video in sicer za skladbo Kayla, ki ga lahko predvajate spodaj.

Ta koncertni video bo del prihajajočega novega koncertnega albuma skupine, ki se bo imenoval “Third Stage: Live In London” in izhaja iz koncerta skupine na londonskem prizorišču Shepherd’s Bush Empire, dne 14. 12. 2019. Skupina se je nahajala na evropskem delu svoje turneje, ki je bila posvečena promociji aktualnega albuma “Third Degree”.

“Third Stage: Live In London” bo izšel 18. 9. 2020, pri založbi Music Theories Recordings, na voljo pa bo v več različnih formatih: kot trojni oranžno-transparentni vinil, Blu-ray, 2CD/DVD ter kartonskem zaboju, ki bo obsegal dva CDja, dva DVDja in Blu-ray. Na voljo bo tudi na digitalnih platformah.

Spodaj lahko pogledate videodražilec in koncertni video za skladbo Mask Machine.

Flying Colors pripravljajo tudi ponatis istoimenskega prvenca in njegovega naslednika “Second Nature”, ki bosta izšla na dvojnem svetlo modrem vinilu. Oba ponatisa bosta omejena na vsega 1000 kopij.

Seznam skladb na Flying Colors novem koncertnem albumu “Third Stage: Live In London” je sledeč:
1. Blue Ocean
2. A Place In Your World
3. The Loss Inside
4. More
5. Kayla
6. Geronimo
7. You Are Not Alone
8. Forever In A Daze
9. Love Letter
10. Peaceful Harbor
11. Crawl
12. Infinite Fire
13. Cosmic Symphony
14. The Storm
15. Mask Machine

Na fotografiji: Bobnar skupine Flying Colors Mike Portnoy med nastopom Transatlantic 7. 3. 2014 na münchenskem prizorišču Muffathalle (RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ.


Flying Colors – More (“Third Stage: Live in London”)
Flying Colors – Mask Machine (“Third Stage: Live in London”)
Flying Colors – Kayla (“Third Stage: Live in London”)
Flying Colors – “Third Stage: Live in London” (uradni videodražilec)
Flying Colors – “Third Stage: Live in London” (naslovnica)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki