FM najavili album in video “Synchronized”!

0 116

FM, kultni AOR prvaki iz Velike Britanije, so razodeli podrobnosti svojega, skupno že 12. studijskega albuma, ki bo nosil naslov “Synchronized”. Album bo izšel 10.04.2020, pri založbi Frontiers Music Srl. in bo nasledil v letu 2018 izdani predhodnik “Atomic Generation”.

“Zelo sem ponosen na ta album”, pravi pevec skupine Steve Overland in dodaja: “Resnično izkazuje vso moč, ki jo ima skupina v smislu komponiranja in izvedbe, hkrati pa se naslanja na naše izročilo osemdesetih, kot pooseblja tudi naš značaj v letu 2020!”

“To je moj najljubši FM album do tega dne,” nadaljuje kitarist skupine Jim Kirpatrick ter dodaja: “Skupina se je na tem albumu resnično izkazala in prekosila samo sebe!” Klaviaturist skupine Jem Davis, pa nadaljuje: “To je albumski “vlakec smrti” za letošnje leto, zato se skrbno namestite in uživajte v njegovi vožnji!”

Skupina je prav tako posnela video za naslovno skladbo albuma, ki ga lahko predvajate in preverite spodaj!

“Synchronized” lahko že prednaročite, vsi ki boste album naročili preko uradne spletne trgovine skupine FM, boste prejeli podpisano kopijo svojega CDja.

Seznam skladb na “Synchronized” se glasi:
1. Synchronized
2. Superstar
3. Best Of Times
4. Ghost Of You And I
5. Broken
6. Change For The Better
7. End Of Days
8. Pray
9. Walk Through The Fire
10. Hell Or High Water
11. Angels Cried
12. Ready For Me


FM – Synchronized (uradni video)
FM – Synchronized (naslovnica albuma)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki