Gary Hughes (Ten) predstavlja video in single “Electra-guide”

FRONTIERS MUSIC SRL.
0 42

Gary Hughes – eden najbolj cenjenih vokalistov britanske melodičnorockovske in hard rock scene, bo izdal 12. 3. 2021 pri italijanski založbi Frontiers Music Srl., svoj novi samostojni studijski album z naslovom “Waterside”.

Vsled promocije novega studijskega albuma predstavlja glasbenik nov video in single za skladbo “Electra-guide”, ki ga lahko v celoti predvajate spodaj.

V glasbenem oziru se Hughesov novi album naslanja na izročilo njegovega istoimenskega studijskega prvenca, kot tudi albuma “Precious Ones”, vsekakor pa povlečejo dela na glasbo skupine Ten, pri referencah pa velja izpostaviti zgodnja dela skupine kot sta albuma “X” in “The Name of the Rose”.

Garyju sta na njegovem novem albumu pomagala člana skupine Ten Dann Rosingana (kitara) in Darrel Treece-Birch (bobni), medtem ko je bas kitaro odigral David Rosingana, spremljevalne vokale pa prispevala Karen Fell in Scott Hughes.

Seznam skladb na albumu “Waterside”:
1. All At Once It Feels Like I Believe
2. Electra- Glide
3. Lay Down
4. The Runaway Damned
5. Screaming In The Half Light
6. Waterside
7. Video Show
8. Save My Soul
9. Seduce Me
10. When Love Is Done

To še ni vse. 12. 3. 2021 bo izšla tudi dvojna CD kompilacija z naslovom “Decades” (naslovnica & seznam skladb – spodaj), ki se prinaša celoviti presek Hughesove samostojne kariere in najboljše trenutke njegovih samostojnih albumov, kot so “Gary Hughes”, “Precious Ones”, “Veritas” in “Once and Future Kings”. Na kompilacijo bodo dodane raritete, ki doslej uradno še niso izšle. Prav tako bo dodan na kompilacijo EP “In Your Eyes”, ki je izšel samo na japonskem trgu.

Hughesova glasbena kariera sega še v osemdeseta, ko je izšel njegov prvenec “Big Bad Wolf” leta 1989, ki je leta 1992 izšel še enkrat, a z naslovom “Strenght of Heart”. Leto dni kasneje je izdal album “Gary Hughes”. Nato je začel sodelovati z nekdanjima Dare članoma Vinnyjem Burnsom (kiitara) in Gregom Morganom (bobni) na materialu, ki bi moral iziti na tretjem in četrtem studijskem albumu. No, namesto tega, pa je prišlo do formiranja skupine Ten, s katerimi je Hughes izdal do tega dne 14 studijskih albumov. Ostalo je zgodovina.

Seznam skladb na dvojni CD kompilaciji “Decades”:
CD1
1. First Light
2. Wrecking Machine
3. Perfect Ten
4. In Your Eyes
5. Veritas
6. Dragon Island Cathedral
7. The Night The Love Died
8. This Thing Of Beauty
9. Seducer
10. Look At The Rain
11. It Must Be Love
12. We Walk With Angels
13. Heart Of A Woman
14. The Everlasting Light
15. Precious Ones

CD2
1. Blonde Angel 93’
2. I Won’t Break Your Heart
3. Give My Love A Try
4. The Colours Of My Life
5. Divided We Fall
6. All I Want Is You
7. Wide Awake In Dreamland
8. There By The Grace Of The Gods (Go I)
9. Lies
10. The Miracle Is You
11. Be My Fantasy Tonight
12. This Time
13. Synchronicity
14. All Fall Down


Gary Hughes – “Waterside” (novi studijski album)
Gary Hughes – “Decades” (2CD kompilacija)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki