Geoff Tate z novim projektom Sweet Oblivion

0 210

Geoff Tate (Operation : Mindcrime), znamenito nekdanje prvo grlo art metalcev Queensryche, je združil moči s priznanim italijanskim producentom in izvrstnm kitaristom Simone Mualroni-jem (DGM), s katerim sta zasnovala projekt Sweet Oblivion

Album istoimenskega naslova bo izšel ,dne 14.06.2019, pri založbi Frontiers Music Srl Records. Prvi video za skladbo True Colors si lahko že pogledate spodaj. Na voljo je tudi že naslovnica albuma (spodaj).

Skladba “True Colors” je dobra orientacijska točka, ki namiguje kaj lahko poslušalci pričakujejo od projekta Sweet Oblivion. Klapa odličnih glasbenikov, visoko šelesteče in nalezljive melodije, ki se spogledujejo s klasičnimi albumi zasedbe Queensryche, kot so “Empire”, “Rage For Order” in “Operation:Mindcrime”.

Producent albuma je Simone Mularoni.

Seznam skladb na “Sweet Oblivion” je sledeč:

01. True Colors 
02. Sweet Oblivion 
03. Behind Your Eyes 
04. Hide Away 
05. My Last Story 
06. A Recess From My Fate 
07. Transition 
08. Disconnect 
09. The Deceiver 
10. Seek The Light

Produced by: Simone Mularoni

Zasedba Sweet Oblivion se glasi:
Geoff Tate – vokal
Simone Mularoni – kitara, bas kitara
Emanuele Casali – klaviature
Paolo Caridi – bobni

Na fotografiji: Geoff Tate med nastopom Operation Mindcrime, dne 02.12.2015 v tržaškem Domu pristaniških delavcev v Italiji (RockLine fotoarhiv 2006-2019, vse pravice pridržane). Celotno RockLine reportažo s tega koncerta lahko preberete TUKAJ.

Sweet Oblivion (feat. Geoff Tate) – True Colors (uradni video)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki