Tony Mills predstavlja skladbo “Beyond the Law”

0 120

Tony Mills, sicer priznani angleški vokalist in komponist, ki je postal znan po sodelovanju v britanski AOR senzaciji osemdesetih Shy, nadalje sodelovanju z Norvežani TNT, kot tudi po samostojni karieri, predstavlja novo skladbo Beyond the Law.

Skladba se bo nahajala na istoimenskem novem studijskem albumu pevca, ki izide v juniju letos. Skladbi Beyond the Law (z besedilnim videom) lahko prisluhnete spodaj.

Po odkritju, da ima raka na črevesju, je Mills podal uradno izjavo, v kateri je razložil, da je že dlje časa čutil bolečine, se zglasil v različnih bolnišnicah na preiskavah, kjer niso odkrili ničesar vse dokler se ni podal na Norveško in v Oslo, kjer ga je doktor na eni izmed privatnih klinik poslal na podrobne preiskave. Žal kot pravi sam, so raka odkrili v zadnjem stadiju, zato tudi operacija ni več mogoča.

Mills je sicer pred osmimi leti doživel manjši srčni napad, v božičnem času lanskega leta, pa je bil udeležen v resni prometni nesreči, pri čemer sumijo, da naj bi prav te poškodbe povzročile rapidno napredovanje rakavega obolenja.

Mills je tudi podal izjavo, da se po izidu albuma povsem umika iz oči javnosti, da tudi ne misli več nastopati na koncertih ter se tudi umika od glasbenega posla. Njegov prihajajoči novi studijski album je tako njegovo zadnje glasbeno dejanje.

Na albumu “Beyond the Law” so sodelovali Tonyjeva žena Linda, Pete Newdeck, Tommy Denander, Toine Vanderlinden, Josh ‘Tabbie’ Williams, Tony Forsythe in Chris Aldridge, nadalje Pete Kotevski iz Battlegod Productions, Jon Løvstad, Alex Cooper, Avalon Music in Ivan Gunn, ki so nudili podporo pri oblikovanju, financah ter logistiki.

Mills je načrtoval tudi izdajo kompilacije na kateri bi bili združeni trenutki njegove solo kariere med letoma 1990 in 2020. Tony dodaja, da je v zvezi s tem govoril z nekaterimi kolegi o realizaciji te ideje ter da obstajajo možnosti, da se to tudi zgodi.

Tony Mills – Beyond the Law (uradni besedilni video)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki