Grave Digger podpisali za ROAR! Rock Of Angels Records

GRAVE DIGGER 2020
0 90

Grave Digger, dolgoživa nemška heavy metal inštitucija, je sklenila pogodbo z grško založbo “ROAR! Rock Of Angels Record” za izdajo več studijskih albumov.

Spodaj je na razpolago promocijski video!

Zgodovina skupine Grave Digger sega v začetek osemdesetih, zato jo štejemo nedvomno v peščico tistih, ki so kovale starošolski nemški heavy metal. Albumi “Heavy Metal Breakdown”, “Witch Hunter” in “War Games” danes veljajo za kultne klasike stare šole nemškega metala, ki praviloma na smejo ostati pogrešane v zbirki slehernega heavy metal pravoverneža.

Grave Digger so v karieri, ki se razteza preko 40 let, do tega dne nanizali 21 studijskih albumov in kopico koncertnih dokumentov, kot tudi nekaj kompilacij.

Tudi danes veljajo Grave Digger, in to celo bolj kot kdaj koli prej, za najbolj prepoznavno superpower metalsko utrdbo in eno najboljših koncertnih atrakcij. Strastne privrženosti do klasično zvenečega metala osemdesetih let Grave Digger nikdar niso skrivali, zato velja tudi v prihodnje, da drugega kot nove serije čistokrvno utripajočega in do kosti iskrenega metala, polnega strupeno popadljivih koračnic, s strani Grave Digger tako ali drugače ne gre pričakovati.

Grave Digger so konec letošnjega julija izdali pri avstrijski založbi Napalm Records svoj zadnji in še vedno aktualni studijski album “Fields of Blood” (RockLine recenzija).

Grave Digger so:
Chris Boltendahl – vokal
Axel Ritt – kitara
Jens Becker – bas kitara
Marcus Kniep – bobni

ROAR! Rock Of Angels Records FaceBook profil
ROAR! Rock Of Angels Records uradna spletna stran
Grave Digger Facebook profil
Grave Digger uradna spletna stran


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki