Steven Wilson predstavlja drugi video v seriji “The Future Bites Sessions”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2016
0 46

Steven Wilson predstavlja drugi video v svoji novi seriji, imenovani “The Future Bites Session”. Gre za na novo odigrano verzijo Porcupine Tree klasike “Collapse The Light Into Earth”, ki izhaja z albuma “In Absentia” (2002).

Kot je znano, je to sklepna skladba Porcupine Tree albuma “In Absentia”. Skladbo je Steven Wilson napisal v svojem domačem studiu leta 2001, takoj po dogodkih, ko sta se 11. 9. 2001 zrušila newyorška dvojčka. Svoje dele za skladbo je kasneje prispeval tudi Richard Barbieri, ki je bil med snemanjem skladbe v New Yorku. Do tega dne ta skladba še nikoli ni bila odigrana na nobenem koncertu. Ne s strani Porcupine Tree ne v samostojni režiji Stevena Wilsona. Tako se je Steven Wilson odločil, da jo zaigra v novi varieteti, kot je to ponazorjeno v spodnjem videu.

Steven Wilson vabi vse interesente, da mu pošljejo predloge, katere skladbe naj uvrsti v svojo novo serijo.

Steven Wilson je pred kratkim preuredil svoj studio, kjer se vrši snemanje njegove nove serije, pri čemur sta mu bila v pomoč žena Rotem in “notranji dizajner” Michal Strassburg.

Kogar zanimajo vse podrobnosti o novem albumu “The Future Bites”, lahko spodaj prisluhne poglobljenemz intervjuju s Stevenom Wilsonom, dolgim 82 minut.

Več podrobnosti o albumu “The Future Bites” lahko izbrskate tudi TUKAJ.

Na fotografiji: Steven Wilson med nastopom 26. 4. 2016 v tržaški dvorani Politeama Rossetti (RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki