Grave Digger predstavljajo “Thousand Tears” video (feat. Noora Louhimo)

0 64

Grave Digger, neuničljivi nemški heavy metalci, ki obhajajo v letošnjem letu 40. let svojega delovanja, bodo pri avstrijski založbi Napalm Records izdali dne 29.05.2020 novi studijski album z naslovom “Fields Of Blood”.

Bend napoveduje, da bo svojo obletnico proslavil silovito in kar se da zmagovito! Z novim albumom “Fields Of Blood” nadaljujejo karizmatični in neuničljivi “stric žanjec” Chris Boltendahl in njegova grobokopaška tovarišija svojo ikonsko zgodbo o neminljivi slavi škotskih klanov.

Grave Digger tako predstavljajo video že za drugi single s prihajajočega novega albuma in sicer za skladbo “Thousand Tears”, v kateri je prispevala vokalni duet z Boltendahlom Battle Beast pevka Noora Louhimo. Gre za najbolj ganljivo metalsko balado, ki je tako izšla v letošnjem letu, opremljena s fascinantno integracijo akustičnih in orkestralnih aranžmajev.

Seznam skladb na “Fields Of Blood” je sledeč:
01. The Clansman’s Journey
02. All For The Kingdom
03. Lions Of The Sea
04. Freedom
05. The Heart Of Scotland
06. Thousand Tears
07. Union Of The Crown
08. My Final Fight
09. Gathering Of The Clans
10. Barbarian
11. Fields Of Blood
12. Requiem For The Fallen

Grave Digger so:
Chris Boltendahl – vokal
Axel Ritt – kitara
Jens Becker – bas kitara
Marcus Kniep – bobni

Na fotografiji: Chris Boltendahl med nastopom, dne 28.01.2017, v graškem klubu Explosiv (Avstrija) – RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane. Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!


Grave Digger – Thousand Tears (feat. Noora Louhimo) – uradni video
Grave Digger – all for Kingdom (uradni besedilni video)
Grave Digger – “Fields Of Blood” (naslovnica)

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki