Grizl predstavljajo single “Še en korak”

0 29

Grizl, brežiška rock zasedba bodo 1. 9. 2023 izdali novo, že 3. ploščo imenovano “Rojen v ognju”. Ob izidu plošče predstavljajo tudi drugi singl s te plošče z naslovom Še en korak”

Grizl prinašajo svež, naraven in okolju prijazen rock n’ roll. S koreninami v hard rocku, svoj zvok prepoji z elementi bluesa in rhythm & bluesa. Njihove skladbe se razvijajo skozi džeme in so kompleksno strukturirane ter zahtevajo večkratno poslušanje. S poudarkom na inštrumentalne kompozicije, igrivost in eksperimentiranje, bend ustvarja edinstven zvok v slovenskem glasbenem prostoru. Njihova besedila ponujajo preplet osebnih izpovedi in družbeno ozaveščenih opažanj, ter prikazujejo razmišljanje in intelektualno spodbuden pristop.

Pri 3. plošči, imenovani “Rojen v ognju” gre za nadaljevanje zgodbe, ki smo jo začeli leta 2015 s prvencem “17 mečev” in nadaljevali 2020 z albumom “Pod pritiskom”.

Na novi plošči lahko pričakujete 10 pristnih rokerskih komadov, ki so nastajali zadnja tri leta in smo vanje vložili vse svoje znanje, izkušnje, zrelost in čustva.

Prvi singl Nauči se pasti je zunaj že nekaj časa.  Vabljeni k ogledu…

Seznam skladb na albumu “Rojen v ognju”:
1. Zob Za Zob
2. Nauči Se Pasti
3. Ti Mi Povej
4. Ogenj In Led
5. Še En Korak
6. Muza
7. Ujet Na Soncu
8. Odhajam Naprej
9. Ostali Bomo Isti
10. Zver V Glavi

Več o Grizl:
https://www.facebook.com/grizlband
https://www.instagram.com/grizlband
https://grizl.bandcamp.com


Grizl – “Rojen v ognju” (2023)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki