HammerFall se vračajo pod okrilje založbe Nuclear Blast Records!

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2020
0 28

HammerFall, švedske ikone power metala iz Gothenburga, se vračajo pod okrilje nemške založbe Nuclear Blast Records. Založba je na nek način prvi dom zasedbe, saj so HammerFall leta 1997 pri njej izdali znameniti studijski prvenec “Glory To The Brave”.

Pred kratkim so HammerFall dosegli nov mejnik v karieri, saj so za prodajo albumov, ki so izšli pri založbi Nuclear Blast Records, vse od leta 1997 in albuma “Glory To The Brave”, pa do albuma “(r)Evolution”, izdanega leta 2014, prejeli priznanje z diamantnim certifikatom, saj so zabeležili prodajo preko 1,5 milijona plošč po celem svetu.

Tu še ni konec postavljanja mejnikov. Po albumih “Renegade” (2000),”Crimson Thunder” (2002) in “No Sacrifice, No Victory” (2009), je peti studijski HammerFall album, to je “Chapter V: Unbent, Unbowed, Unbroken” iz leta 2005, prav tako prejel zlati certifikat na švedskem, medtem ko je album “Crimson Thunder” (2002), potem ko je na Švedskem presegel prodajo preko 60.000 kopij, postal celo platinast.

Spodaj lahko preverite uradno izjavo skupine.

Na gornji fotografiji: HammerFall med koncertom 21. 2. 2020, v graškem Orpheum Teatru (RockLine fotoarhiv 2006-2022, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki