Tilen Hudrap je zapustil U.D.O.!

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2019
0 453

Tilen Hudrap, slovenski bas kitarski as, je zapustil vrste nemških heavy metal legend U.D.O., ki jih vodi nekdanji Accept kričač, ikonski Udo Dirkschneider.

V zvezi s tem je Tilen podal svojo uradno izjavo, ki gre takole:

“Dragi oboževalci,

“Rad bi vas obvestil, da sem se odločil zapustiti U.D.O. na podlagi lastne odločitve. Gre za popolnoma osebno odločitev, ki sem jo sprejel po nekaj tednih tehtnega premisleka.”

“Po štirih albumih (dveh studijskih, enem koncertnem albumu in DVD-ju ter studijski kompilaciji) ter svetovnih turnejah in koncertnih predstavah tako z U.D.O., kot Dirkschneider, sem se odločil da je napočil zame čas, da se posvetim drugim interesom v svetu metala.”

“Hvala vsem privržencem po svetu za masivno podporo, obenem želim obilje sreče skupini v vseh njenih prihodnjih udejstvovanjih.”

“Sledi še ZELO veliko stvari!”

“Vsem še enkrat hvala, Tilen.”

V zvezi s Tilnovo odločitvijo so podali tudi U.D.O. svoje uradno sporočilo (spodaj).

Na gornji fotografiji: Tilen Hudrap med natopom U.D.O. 6. 12. 2019, v Češkem mestu Hluk (Sportovni Hala) – RockLine fotoarhiv 2006-2022, vse pravice pridržane. Celotno RockLine recenzijo tega koncertnega dogodka lahko preberete TUKAJ.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki